UMRO JE U NAJGORIM MUKAMA: Obdukcija pokazala – Zorana tukli na ulici i u napuštenoj kući, pa ga zapalili i zatrpali!

Novosti online

11. 04. 2022. u 21:39

ZORAN I. iz Ralje kod Mladenovca ubijen je na najsuroviji mogući način - pokazala je obdukcija njegovog tela.

УМРО ЈЕ У НАЈГОРИМ МУКАМА: Обдукција показала – Зорана тукли на улици и у напуштеној кући, па га запалили и затрпали!

Foto: "Novosti"

Naime, sumnja se da su ga Alija D. (45) i Mihajlo K. (59) tukli, zapalili i zatrpali u jamu. Njima je nakon saslušanja određen pritvor do 30 dana. Policija je raspisala potragu za Selimijem S.(27) saučesnikom u zločinu u Ralji nadomak Mladenovca.

- Zoran je tog dana došao u prodavnicu u zaseoku Koviona u Ralji. On se prvo posvađao sa Mihajlom, nakon čega je izbila tuča. Ubrzo su se u maltretiranju nesrećnog čoveka pridružila druga dvojica muškaraca. Zoran je u jednom trenutku uspeo da pobegne prema železničkoj stanici, ali su ga ubice sustigle - objašnjava sagovornik "Telegrafa".

Trojica nasilnika uspela su da pronađu svoju žrtvu i uz pretnju odveli ga u napuštenu kuću gde su nastavljali da ga udaraju. Svi su bili pod dejstvom alkohola.

Izdahnuo u napuštenom objektu

Prema rezultatima obdukcije, nesrećni čovek je upravo izdahnuo u napuštenom objektu. Kada su videli šta su uradili trojica muškaraca rešila su da se otarase Zoranovog tela.

- Kako bi prikrili zločin muškarci su zapalili telo, pa ga bacili u jamu u kamenolom gde građevinska preduzeća bacaju višak zemlje i ostali šut. Leš je pronađen nakon iskopavanja građevinskim mašinama- kaže izvor.

Rođak: Živeo je sam, ubijen zbog dnevnice

Njegovi rođaci kažu da je bio dobar, da je živeo sam, voleo da popije i da je, kako su čuli, ubijen zbog dnevnice.

- Zoran je bio mnogo dobar. Jeste voleo da popije, ali kao i svi... Nije imao nikoga, živeo je sam u kući, od žene se razveo, nije imao dece, nikada nikoga nije dirao. Jedino ima rođenog brata, ali on živi u Barajevu. Koliko smo čuli, njega su ovde lokalci koje on valjda poznaje tu iz viđenja uhvatili da im da 2.000 dinara koje je zaradio kao dnevnicu. Radio je sa ovim što rade na vuči drveta traktorom. Koliko znam, ta trojica su bili prilično pijani. Posle svađe su ga odvukli, šta su uradili, ja ne znam tačno... Samo znam da je sada mrtav - rekao je rođak ubijenog Zorana.

BONUS VIDEO - Akcija hapšenja osumnjičenog za ubistvo

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!