TERAO JE DA RADI SVAŠTA: Ispovest majke devojčice (12) koju je navodno silovao deda (61)

Novosti onlajn

10. 03. 2022. u 14:28

MAJKA devojčice koju je, kako se sumnja, deda D. D. (61) silovao, otkrila je detalje jezivog zločina.

ТЕРАО ЈЕ ДА РАДИ СВАШТА: Исповест мајке девојчице (12) коју је наводно силовао деда (61)

Lj.P.

Naime, ona je navela da je deda već neko vreme vršio nedozvoljene polne radnje nad njenom ćerkom, kao i da je terao da svašta radi. 

- Još uvek ne znamo tačno šta je se sve dešavalo, odlučila je da nam kaže kad je silovao i kad više, verovatno, nije mogla da izdrži zlostavljanje. Silovanje se, prema njenim rečima, desilo nedavno i ona nam je pre dva dana rekla - objašnjava majka devojčice i dodaje:

- Objasnila mi je da je morala da ćuti jer joj je deda pretio da će ubiti nju, a i nas ukoliko nam kaže. Terao je da mu radi razne gadosti. Nisam mogla da verujem da je bio u stanju tako nešto da uradi, ali nisam imala razloga ni da sumnjam u nju. Odmah smo ga prijavili policiji - kaže ona. 

Deda se uplašio i pobegao

Prema njenim rečima, pre nego joj je ćerka sve otkrila, rekla je i dedi da će ga prijaviti. 

- Kazala mu je da će reći meni sve šta joj radi. Verovatno se uplašio i u trenutku kada smo mi saznali on je pobegao. Prijavili smo policiji, ali i svim rođacima da nam jave ukoliko ga vide - kaže majka i dodaje da je još uvek u šoku zbog svega.

Još uvek vidno uznemirena zbog svega dodaje da ne zna odakle joj snage.  

- Iskreno da vam kažem, ne zna kako stojim na nogama, sve nas je ovo mnogo potreslo. Sreća te je devojčica jaka i u dobrom psihičkom stanju. Zna da je uradila pravu stvar što ga je prijavila i da nije imala razloga da se plaši, ali ipak je samo dete, ima 13 godina - kaže majka devojčice. 

Devojčica zasad dobro

Kako nam je objasnila, sa devojčicom su pričali stručni ljudi, a podvrgnuta je i zdravstvenim pregledima. 

- Za sada se dobro drži, videćemo kako će biti kasnije - rekla je majka. 

Kako nezvanično saznajemo D. D. su uhapsili inspektori PS Čukarica u saradanji sa kolegama iz UKP-a zbog sumnje da je silovao unuku. Saslušanje osumnjičenog zakazano je za sutra u Višem javnom tužilaštvu. 

Ukoliko se dokaže da je zaista silovao unuku, prema našem krivičnom zakonu preti mu kazna doživotnog zatvora.

BONUS VIDEO:

UŽASNI PRIZORI: Teška saobraćajna nesreća kod Bora, lančani sudar četiri vozila

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

IZBODEN MUŠKARAC U KRUŠEVCU: Lekari mu se bore za život