MLADIĆ IZBODEN NOŽEM U BEOGRADU: Sa tri ubodne rane prebačen u bolnicu, Hitna pomoć intervenisala zbog alkohola

Tanjug

15. 01. 2022. u 07:14

NOĆ u Beogradu je, prema rečima dežurnog lekara Hitne pomoći, protekla relativno mirno. Dežurala je 21 ekipa plus jedna pedijatrijska koje su obavile ukupno 100 intervencija, od kojih je sedam bilo na javnim mestima.

МЛАДИЋ ИЗБОДЕН НОЖЕМ У БЕОГРАДУ: Са три убодне ране пребачен у болницу, Хитна помоћ интервенисала због алкохола

Foto: Novosti Online

U 21.20 sati, na Vračaru kod Mekenzijeve ulice broj 70, dogodila se saobraćajna nezgoda sa dva lakše povređena učesnika koji su prevezeni u Urgentni centar.

U 21.40 kod Cvetanove ćuprije broj 18, 20-godišnji mladić je u tuči povređen oštrim predmetom, najverovatnije nožem i on je sa tri ubodne rane na ekstremitetima prevezen na Ortopedsku kliniku na Banjici.

Kao i svake noći, bilo je nekoliko intervencija na javnim mestima zbog intoksikacije alkoholom, a sve takve slučajeve ekipe Hitne pomoći prevozile su na detoksikaciju do odeljenja toksikologije VMA. Prema rečima dežurnog doktora, protekle noći je bilo 26 interkliničkih transporta kovid pacijenata u kovid bolnicu u Batajnici i tri novozaraženih koji su prevezeni do Infektivne klinike KCS.

U velikom broju su se javljali hronični pacijenti, najviše astmatičari, kardiovaskularni pacijenti, osobe sa psihijatrijskim poremećajima i hipertenzičari, ali primetno veći broj građana je tražio savet lekara zbog povišene temperature i simptoma prehlade ili gripa, rečeno je iz službe Hitne pomoći.

BONUS VIDEO: Zastoj na pančevačkom putu ka Beogradu zbog saobraćajne nesreće

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili