UŽAS U MELENCIMA: Pronađeno telo žene, meštani otkrili strašne detalje

B. Grujić

26. 12. 2021. u 20:07

NA POZIV meštana, u subotu 25. decembra, u ranim večernjim časovima, oko 19.30 na ulici, nedaleko od kuće u kojoj je živela, policija je pronašla beživotno telo šezdesetjednogodišnje žene.

УЖАС У МЕЛЕНЦИМА: Пронађено тело жене, мештани открили страшне детаље

Foto: N. Skenderija/Tanjug/Ilustracija

Telo, nakon što je pronađeno na travnjaku u mračnoj ulici, poslato je na obdukciju u novosadski Institut za sudsku medicinu, nakon čega će najverovatnije biti razjašnjen uzrok smrti.

Meštani sela Melenci, u neverici potvrđuju da je telo nesrećne žene pronađeno sinoć, na katolički Božić u večernjim satima, a neki nezvanični izvori ukazuju da je telo žene, koja se navodno zove Olgica, pronađeno u Ulici Žarka Adamova u Melencima.

- Živela je sama, od kada joj je suprug preminuo, dece nije imala, a kako čujem na telu je imala nekoliko ubodnih rana - kaže komšinica iz pomenute ulice, uz napomenu da se po selu priča da su dva lica privredena zbog sumnje da su usmrtili nesrećnu ženu.

BONUS VIDEO: OPSADNO STANjE U NOVOM PAZARU - Policija blokirala grad posle pucnjave

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo