ANČI POTKRADAO DANIJELA: Novi detalji istrage o ubistvu u Novom Bečeju

B. G.

01. 10. 2021. u 21:03

MILAN Spasić Anči (38), koji je osumnjičen da je, u sredu uveče, zadavio ljubavnika u invalidskim kolicima Danijela Crnjina (43) u njegovoj kući u Novom Bečeju, navodno je u više navrata potkradao svog partnera, koji mu je sve opraštao.

АНЧИ ПОТКРАДАО ДАНИЈЕЛА: Нови детаљи истраге о убиству у Новом Бечеју

Milan Spasić Anči / Foto Fejsbuk

Sestra od tetke ubijenog, Ilona Đ. (45), kaže da je između partnera bilo mnogo nesuglasica i žestokih svađa, koje su kobne večeri eskalirale i dovele do tragičnog ishoda u Ulici Bore Glavaškog 9.

Anči (na slici) je, navodno, uvek našminkan i doteran, potkradao svog ljubavnika u kolicima, dolazio i odlazio u Novi Bečejkad mu se prohte.

- Danijel mi je jednom u poverenju rekao da mu je Anči uzeo 100.000 dinara, koje je dobio na ime zaostalih socijalnih davanja i tuđe nege i pomoći - kaže Ilona, uz napomenu da ga je to baš pogodilo i bio je vidno utučen.

Danijel tu krađu nije prijavio policiji, pomirio se sa Spasićem i oprostio mu, iako se Spasić, prema tvrdnjama komšija, često prostituisao u Beogradu. Danijel je opet, pričaju oni koji su ga poznavali, voleo da popije i u alkoholisanom stanju često je provocirao Anči, a to se izgleda dogodilo i tragične večeri.

Zapratite Nportal na Fejsbuk stranici

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!