TRANSVESTIT ZADAVIO LJUBAVNIKA - INVALIDA: Detalji užasa u Novom Bečeju - Beograđanin ubio partnera, pa priznao zločin

B. GRUJIĆ

30. 09. 2021. u 18:10

TRIDESETOSMOGODIŠNJI Milan Spasić Anči u sredu 29. septembra uveče zadavio je ljubavnika i dugogodišnjeg partnera, u invalidskim kolicima, Danijela Crnjina (43) iz Novog Bečeja.

ТРАНСВЕСТИТ ЗАДАВИО ЉУБАВНИКА - ИНВАЛИДА: Детаљи ужаса у Новом Бечеју - Београђанин убио партнера, па признао злочин

Foto: B.Grujić

Zločin se dogodio u kući ubijenog, u ulici Bore Glavaškog 9 u Novom Bečeju. Milan Spasić zvani Anči, je Beograđanin, koji je sa partnerom živeo u trošnom kućerku. Nakon što je zadavio ljubavnika, Milan je otišao do kuće Danijelove rođake i rekao joj da ga je ubio.

- Rekao je “ne znam šta mi se dogodilo u glavi, ali morao sam to da uradim, nisam više mogao da izdržim” - kaže Ilona Đ. rođaka ubijenog Danijela Crnjina, koja živi u istoj ulici, dve kuće dalje.

- Milan je transvestit, a sa mojim rođakom je bio u dugogodišnjoj emotivnoj vezi, koja nije bila harmonična, često su se svađali - dodaje Ilona.

Ona napominje da je Anči plakao i da je bio vidno uznemiren, nakon što im je priznao ubistvo, tresao se, a inače boluje od epilepsije.

- Pozvala sam Hitnu pomoć, a Anči je nakon što je stiglo medicinsko osoblje, sam rekao da pozovu policiju i da on nigde neće pobeći - objašava situaciju Ilona, ističući da je non-stop ponavljao da je to uradio jer više nije mogao da trpi Danijela.

Nakon poziva, policija je Milana uhapsila u dvorištu kuće Danijelove rođake Ilone, a telo ubijenog poslato je na obdukciju.

UPOZNALI SE U ZATVORU

Danijel i Anči, transvestit iz Beograda, upoznali su se u zatvoru, u koji je Danijel dospeo nakon što je osuđen na četiri godine zbog kričnog dela silovanja na pijaci u Novom Bečeju.

Prema priči Ilone Đ. Anči joj je ispričao da je Danijel u sredu pio alkohol i maltretirao ga, vređao i on jednostavno nije mogao to da izdrži. Ubijeni Danijel je bio invalid, svojevremeno je pao sa visine,povredio kičmu i završio u invalidskim kolicima, a imao je problema i sa bubrezima.

Zapratite Nportal na Fejsbuk stranici

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)