RADOJIČIĆ O SABRAĆAJNOJ NESREĆI U ZEMUNU: Dvogodišnja devojčica nije životno ugrožena

Tanjug

24. 09. 2021. u 17:29

DVOGODIŠNJA devojčica koja je povređena u nesreći u Zemunu, smeštena je na intezivnu negu dečije klinike “Tiršova” i u svesnom je stanju, rekao je danas gradonačelnik Beograda dr Zoran Radojičić.

РАДОЈИЧИЋ О САБРАЋАЈНОЈ НЕСРЕЋИ У ЗЕМУНУ: Двогодишња девојчица није животно угрожена

Foto: Beoinfo

On za Tanjug kaže da dvogodišnja devojčica ima prelom potkolenice i povrede glave, ali da je u svesnom stanju i da nije životno ugrožena.

- Ja se nadam da će to lečenje ići u dobrom pravcu, razgovarao sam sa majkom, ali šta reći roditelju u takvoj situaciji osim da ćemo svi mi lekari da damo sve od sebe da se ona što pre oporavi, poručio je Radojičić.

On je dodao da, u svojstvu gradonačelnika, zahvaljuje kolegama lekarima koji su pre toga pregledali i ostalo troje dece koja su, takođe, povređena prilikom nesreće u Zemunu.

-Oni su otpušteni na kućno lečenje uz savete lekara, jer te povrede nisu za kliničko lečenje. Imam informaciju i da su dve odrasle osobe primljene u bolnicu u Zemunu, ali da ni oni nisu životno ugroženi, kazao je gradonačelnik.

Radojičić je naglasio da je posebno važno da se na jasan način obavi procedura i razjasni šta se dogodilo u Zemunu i ko je pogrešio.

-Ja verujem da će ta istraga razjasniti šta se u stvari desilo i kako je došlo do ovakve nesreće, kako se one ne bi ponavljale, zaključio je Radojičić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)