OSUMNJIČENI ZA UBISTVO UROŠA STEFANOVIĆA: Daniel Janjoš (42)izneo odbranu na saslušanju u Tužilaštvu

LJ. P.

16. 09. 2021. u 19:18 >> 19:23

NOVOSAĐANIN Daniel Janjoš (42), jedan od osumnjičenih za pucnjavu u Novom Sadu u kojoj je ubijen MMA borac Uroš Stefanović (27), a Goran Kovačević Goranac ranjen, posle preksinoćne predaje policiji, juče je priveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Novom Sadu.

ОСУМЊИЧЕНИ ЗА УБИСТВО УРОША СТЕФАНОВИЋА: Даниел Јањош (42)изнео одбрану на саслушању у Тужилаштву

Daniel Janjoš / Foto Fejsbuk

On je, kako saznajemo, pred tužiocem izneo svoju odbranu, ali o onome šta je rekao, zasada, u ovoj fazi istražnog postupka se ne saopštava.

Osumnjičeni Janjoš je u sredu oko 21 sat, posle dvonedeljnog bekstva, zbog čega je za njim bila raspisana poternica, u prisustvu svog branioca došao u novosadsku policiju i predao se, posle čega je odmah sproveden u pritvor, koji mu je ranije određen zbog opasnosti od bekstva, da ne bi uticao na svedoke, ili ponovio krivično delo.

Osumnjičeni Janjoš, koji je diplomirao na Fakultetu za sport i fizičku kulturu, kako saznajemo, nekoliko godina se bavio streljaštvom i bio je juniorski reprezentativac u gađanju pištoljem.

Tužilaštvo je pokrenulo istragu protiv Janjoša i Dalibora Bogdanovića Boće, bivšeg policajca, zbog sumnje da su počinili teško ubistvo i zbog nedozvoljenog nošenja oružja. Bogdanović je i dalje u bekstvu i za njim je raspisana poternica.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

VLADIKA PETAR II Petrović NJegoš bio je i ostao upamćen kao vrlo harizmatična ličnost, markantni vladar, ali i duboko prosvetljena misaona figura o čemu svedoče njegova znamenita književna dela. Iako su u usmenoj tradiciji i pisanoj istoriji njegov lik i delo opšte poznati, neki bitni detalji iz njegovog života slabo su poznati.

08. 12. 2022. u 18:51

Komentari (0)

UNICREDIT PODRŠKA MALIM PREDUZETNICIMA: Biznis klijentima UniCredit Banke Srbija omogućen Tap on Phone - terminal na mobilnom telefonu