OSUMNJIČENI ZA UBISTVO UROŠA STEFANOVIĆA: Daniel Janjoš (42)izneo odbranu na saslušanju u Tužilaštvu

Lj. P.

16. 09. 2021. u 19:18 >> 19:23

NOVOSAĐANIN Daniel Janjoš (42), jedan od osumnjičenih za pucnjavu u Novom Sadu u kojoj je ubijen MMA borac Uroš Stefanović (27), a Goran Kovačević Goranac ranjen, posle preksinoćne predaje policiji, juče je priveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Novom Sadu.

ОСУМЊИЧЕНИ ЗА УБИСТВО УРОША СТЕФАНОВИЋА: Даниел Јањош (42)изнео одбрану на саслушању у Тужилаштву

Daniel Janjoš / Foto Fejsbuk

On je, kako saznajemo, pred tužiocem izneo svoju odbranu, ali o onome šta je rekao, zasada, u ovoj fazi istražnog postupka se ne saopštava.

Osumnjičeni Janjoš je u sredu oko 21 sat, posle dvonedeljnog bekstva, zbog čega je za njim bila raspisana poternica, u prisustvu svog branioca došao u novosadsku policiju i predao se, posle čega je odmah sproveden u pritvor, koji mu je ranije određen zbog opasnosti od bekstva, da ne bi uticao na svedoke, ili ponovio krivično delo.

Osumnjičeni Janjoš, koji je diplomirao na Fakultetu za sport i fizičku kulturu, kako saznajemo, nekoliko godina se bavio streljaštvom i bio je juniorski reprezentativac u gađanju pištoljem.

Tužilaštvo je pokrenulo istragu protiv Janjoša i Dalibora Bogdanovića Boće, bivšeg policajca, zbog sumnje da su počinili teško ubistvo i zbog nedozvoljenog nošenja oružja. Bogdanović je i dalje u bekstvu i za njim je raspisana poternica.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri