OBOJICA U BEKSTVU! Poternica izdata za dvojicom osumnjičenih za teško ubistvo Uroša Stefanovića

Lj. P.

08. 09. 2021. u 16:02

VIŠE javno tužilaštvo u Novom Sadu je nakon okončanog predistražnog postupka pokrenulo istragu protiv B. D. i J. D, obojice iz Novog Sada, zbog osnova sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo i krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, a vezano za događaj od 2. septembra kada je u Cankarevoj ulici u Novom Sadu, na podmukao način, lišen života Uroš Stefanović, a Goran Kovačević ranjen.

ОБОЈИЦА У БЕКСТВУ! Потерница издата за двојицом осумњичених за тешко убиство Уроша Стефановића

Foto: Depozit

- Kako se obojica osumnjičenih nalaze u bekstvu, Više javno tužilaštvo u Novom Sadu je podnelo predlog sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Novom Sadu da protiv osumnjičenih odredi pritvor i naredi izdavanje poternice, kako bi se obezbedilo prisustvo osumnjičenih i nesmetano vodio krivični postupak – navodi se u saopštenju VJT koje je potpisao portparol, zamenik javnog tužioca Zoran Jakovljević.

Kako saznajemo, sudija za prethodni postupak je obojici odredio pritvor i raspisao poternicu.

BONUS VIDEO: Saobraćajna nesreća kod parkinga ispred Narodne skupštine

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)