DEČAK SVEDOČI IZ SPECIJALNE SOBE: Produžen pritvor Novosađaninu (83) optuženom za obljubu devetogodišnjaka

LJ. P.

19. 05. 2021. u 22:51

NOVOSAĐANINU M. J. (83) protiv kojeg se u Višem sudu u Novom Sadu vodi postupak zbog optužbe da je obljubio devetogodišnjeg dečaka, produžen je pritvor, a nastavak glavnog pretresa je zakazan za 31. maj.

ДЕЧАК СВЕДОЧИ ИЗ СПЕЦИЈАЛНЕ СОБЕ: Продужен притвор Новосађанину (83) оптуженом за обљубу деветогодишњака

Foto: V. N.

Tada bi, kako nezvanično saznajemo, iz "skrin sobe", prostorije namenjene osetljivim svedocima i žrtvama, iskaz trebalo da predoči dečak. U dosadašnjem postupku saslušani su okrivljeni i svedoci, ali ono što su ispričali nije poznato, jer je glavni pretres zatvoren za javnost zbog zaštite maloletne žrtve.

Optuženom se na teret stavlja da je u blizini plaže Šodroš u Novom Sadu, mališana odveo u obližnju šumu i obljubio. Starac i osmogodišnjak, koji se navodno ne poznaju, sasvim slučajno su se tu sreli nedaleko od nekadašnjeg brodogradilišta. Mališan je sam otišao od kuće i pešice su uputio prema Dunavu, da bi tamo bio sam i igrao se.

Posle nekoliko razmenjenih reči sa dečakom, M. J., je kako se sumnja, dečaka odveo u obližnju šumu kod neuređene dunavske plaže, gde ga je, navodno, ovaj oralno zadovoljio.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)