MORA NA ROBIJU, IAKO JE OŽENIO SILOVANU DEVOJKU: Pred Višim sudom u Nišu izrečena presuda Nikoli R. (25) iz Donjeg Međurova

J. Ć.

23. 04. 2021. u 20:39

Nikola R. (25) iz Donjeg Međurova u petak je pred Višim sudom u Nišu oglašen krivim i osuđen prvostepenom presudom na sedam i po godina zatvora, jer se 7. marta prošle godine u svojoj porodičnoj kući, u uračunljivom stanju, nakon ljubomornog ispada skoro četiri sata svirepo iživljavao nad svojom devojkom.

МОРА НА РОБИЈУ, ИАКО ЈЕ ОЖЕНИО СИЛОВАНУ ДЕВОЈКУ: Пред Вишим судом у Нишу изречена пресуда Николи Р. (25) из Доњег Међурова

Foto: Depositphotos

Uplašena devojka uspela je da pobegne iz ruku nasilnika i taksijem se odveze kući, ali ju je momak pronašao nekoliko dana kasnije, a zbog pretnji i fizičkog obračuna sa njenim ocem, dobio je i ubod u stomak nožem. Čitava drama dobila je dodatni zaplet kada je devojka rešila da sve oprosti momku i uda se za njega, što sudija verovatno nije uzimao u obzir kada je reč o krivičnom delu za koje je zaprećena kazna od pet do 15 godina.

Nakon saznanja da ga policija traži, Nikola je devojci slao poruke i ubeđivao je da odustane od prijave, s obzirom na to da je bio na uslovnoj slobodi zbog nasilja u porodici. Međutim, ona ga nije poslušala, pa je on 11. marta 2020. upao u njen dom u Trupalu. Kako je novinarima ispričao njen otac Č. N., nakon što ih je obasuo psovkama, razvalio je vrata i banuo im u kuću. Tada je, u rvanju, njen otac nožem ubo Nikolu, zbog čega će i sam završiti pred sudom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024