SA SUĐENJA ZA BACANJE BEBE U KONTEJNER: Svedočio policajac koji je sa koleginicom pronašao dete

J.D.Lj.

26. 02. 2024. u 14:52

SUĐENjE Milji i Branki Prijović iz Obrenovca, koje su optužene za pokušaj ubistva Miljinog novorođenčeta, nastavljeno je danas u Višem sudu u Beogradu, saslušanjem svedoka.

СА СУЂЕЊА ЗА БАЦАЊЕ БЕБЕ У КОНТЕЈНЕР: Сведочио полицајац који је са колегиницом пронашао дете

Foto Privatna arhiva

Na današnjem pretresu svoj iskaz je dao policajac, koji je zajedno sa koleginicom, 23. decembra 2020. godine, pronašao novorođenče bačeno u kontejner u naselju u kojem živi porodica Prijović.

S obzirom na to da je dete još bilo živo, odmah je pozvana Hitna pomoć i ono je zbrinuto i spaseno. Majka Milja, koja je sve vreme krila trudnoću, optužena je za teško ubistvo u pokušaju, dok se njena majka tereti za saizvršilaštvo.

S obzirom na specifičnost predmeta, a pre svega zbog zaštite bebe - devojčice, Sud je doneo odluku da javnost bude isključena do donošenja presude sa ovog suđenja.

Inače, obe optužene, i majka i baka bebe, na pretrese dolaze sa slobode.

Suđenje se nastavlja u maju saslušanjem preostalih svedoka.

BONUS VIDEO: 

Kada vlasnik može da obiđe izdati stan?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu