POČINJE NOVO SUĐENJE ZA UBISTVO PEVAČICE: Zoran Marjanović u crnom od glave do pete, nosi naočare za sunce (FOTO)

Novosti online

14. 02. 2024. u 11:14

ZORAN Marjanović stigao je u Viši sud u Beogradu u kojem mu danas počinje ponovljeno suđenje povodom optužbi da je 2. aprila 2016. godine ubio svoju suprugu, pevačicu Jelenu Marjanović.

ПОЧИЊЕ НОВО СУЂЕЊЕ ЗА УБИСТВО ПЕВАЧИЦЕ: Зоран Марјановић у црном од главе до пете, носи наочаре за сунце (ФОТО)

Foto: Zoran Jovanović Mačak

Zoran Marjanović stigao je u Viši sud u Beogradu u kojem mu danas počinje ponovljeno suđenje povodom optužbi da je 2. aprila 2016. godine ubio svoju suprugu pevačicu Jelenu Marjanović.

Marjanović je u sud došao sa slobode, u pratnji svojih advokata, obučen u crno od glave do pete, sa naočarima za sunce.

Foto: Zoran Jovanović Mačak

Danas će biti održano pripremno ročište koje je zatvoreno za javnost, a nakon okončanja pripremnog ročišta sudija će zakazati glavni pretres (suđenje) kojem će javnost moći da prisustvuje.

Suđenje se ponavlja jer je Apelacioni sud ukinuo prvostepenu presudu kojom je Marjanović bio osuđen na maksimalnu kaznu za krivično delo teško ubistvo od 40 godina. Apelacioni sud je 3. oktobra prošle godine ukinuo Marjanoviću pritvor.

Foto: Zoran Jovanović Mačak

Marjanović je od početka suđenja tvrdio da nije ubio svoju suprugu, ali je odbio da odgovara na pitanja tužilaštva tokom suđenja. On se od 12. juna 2018. branio sa slobode, pošto mu je tada Apelacioni sud ukinuo pritvor, u kojem je bio 10 meseci.

Bio je uhapšen 15. septembra 2017. godine, godinu i po dana nakon ubistva. I pre toga je bio privođen, ali je nakon ispitivanja u policiji i na poligrafu puštan zbog nedostatka dokaza. Pre hapšenja je u više navrata u medijima govorio o ubistvu, a učestvovao je i u jednom televizijskom rijaliti programu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!