PUCAČ IZ AUTOPERIONICE U ZEMUNU IDE U ZATVOR: Zaključio sporazum, pucao na druga zbog lascivnih poruka ženi

S. J. M.

09. 02. 2024. u 17:38

ZEMUNAC Dušan Raduka, koji je sredinom septembra prošle godine u autoperionici pucao u pravcu druga i komšije N. P. priznao je oba krivična dela za koja je sumnjičen - nedozvoljeno nošenje oružja i izazivanje opšte opasnosti.

ПУЦАЧ ИЗ АУТОПЕРИОНИЦЕ У ЗЕМУНУ ИДЕ У ЗАТВОР: Закључио споразум, пуцао на друга због ласцивних порука жени

FOTO: Arhiva novosti

On je zaključio sporazum za oba dela sa Višim tužilaštvom u Beogradu, koji je prihvatio i potvrdio Viši sud, pa je osuđen na godinu i tri meseca zatvora.

Raduka se tada iznervirao, jer je N. P. poslao njegovoj ženi lascivne poruke, koje je slao svim ženama njihovih drugova, pa je uzeo pištolj i otišao kod njega u autoperionicu. Tu je repetirao pištolj i krenuo ka N. P, koji je tada uzeo kuhinjski nož, pa i on krenuo ka njemu. Dušan je ispalio nekoliko hitaca u pravcu oštećenog, ali ga nije pogodio, pa je N. P. zamnahnuo nožem i posekao Dušana po levoj nadlaktici. Raduka je povlačeći se ispalio još nekoliko hitaca u pravcu N. P, koji je išao sa nožem prema njemu, ali ga nisu pogodili, a zatim se udaljio.

U auto-perionici je sve vreme bio prisutan i jedan čovek, koji se sakrio iza svog automobila, kako bi se zaštitio od metaka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona