PRODAVALI DROGU I PRIZNALI KRIVICU: Advokati predložili sporazum sa tužilaštvom

S. J. M.

07. 11. 2023. u 15:25

PETAR B. (36), Pavle O. (34) i Nikola M. (21) priznali su danas na suđenju u Višem sudu u Beogradu da su prodavali narkotike. Oni su kazali da su razumeli optužnicu, kojom se terete za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i da su krivi.

ПРОДАВАЛИ ДРОГУ И ПРИЗНАЛИ КРИВИЦУ: Адвокати предложили споразум са тужилаштвом

FOTO: MUP

Njihovi advokati Dalibor Katančević i Milica Nicović zatražili su onda da se suđenje odloži radi eventualnog sklapanja sporazuma sa tužilaštvom o priznanju krivice.

Sva trojica su uhapšeni u novembru prošle godine i sumnjiče se da su kao grupa, po prethodnom dogovoru radi dalje prodaje, kupili veću količinu različitih opojnih droga, kao i sredstva koja služe za razmeru i pakovanje. Narkotike su držali u kući Banovića u Krnjači, u kojoj je policija pronašla i zaplenila 22 kilograma marihuane, dva kilograma amfetamina, 700 grama hašiša, 150 tableta ekstazija, mašinu za vakumiranje i dve elektronske vagice za precizno merenje.

Prvo je uhapšen Petar B., a Pavle O. je tada pobegao, jer je video da policija pretresa kuću. On je uhapšen dva dana kasnije dok se krio u Miljkovićevom stanu. Na saslušanju u Višem tužilaštvu tokom istrage Petar B. i Pavle O. su se branili ćutanjem, a Nikola M. je negirao krivicu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave