POLICIJA PRIVELA ĐAKA IZ TRSTENIKA U VIŠI SUD U KRUŠEVCU: Izmakao profesorki stolicu, pa izbegavao da čuje presudu (VIDEO)

S.BABOVIĆ

13. 07. 2023. u 16:40

POLICIJA je danas privela N.Ž. (17), učenika Tehničke škole u Trsteniku, koji je prošlog novembra u školi izazvao incident i profesorki izmakao stolicu - saznaju „Novosti“.

ПОЛИЦИЈА ПРИВЕЛА ЂАКА ИЗ ТРСТЕНИКА У ВИШИ СУД У КРУШЕВЦУ: Измакао професорки столицу, па избегавао да чује пресуду (ВИДЕО)

Foto:S.Babović

Kako su „Novosti obelodanile, profesorka Marija Stevanović je usled izmicanja, pala na pod, dok su ceo incident snimala i distribuirala na društevnim mrežama dva učenika, kasnije procesuirana pred sudovima u Kruševcu i Trsteniku.

- Protiv N.Ž. (17) i učenika I.K. (16) vodio se pripremni postupak pred Višim sudom u Kruševcu na osnovu Zakona o maloletnim učionicima krivičnih dela – navodi izvor „Novosti“. - N.Ž. je izbegavao sud, iako je samo trebalo da se pojavi kako bi se izrekla kazna. Kako se nije odazivao pozivima, policija je uspela da ga danas privede. Nepravosnažno mu je izrečena mera pojačanog nadzora organa starateljstva, što je u ovom slučaju Centar za socijalni rad u Trsteniku. Ista mera izrečena je krajem juna i maloletnom I.K.

Protiv N.Ž. i I.K. Više javno tužillaštvo u Kruševcu stavilo je predlog za izricanje krivičnih sankcija zbog postojanja opravdane sumnje da su izvršili krivično delo zlostavljanje i mučenje u saizvršilaštvu, a N.Ž i jedno produženo krivično delo šumska krađa u saizvršilaštvu.

Istovremeno, postupak se vodio protiv još jednog đaka, M.M.(18), kome se sudilo pred Osnovnim sudom u Trsteniku,ali, takođe prema maloletničkoj regulativi. I on je, kako su „Novosti“ objavile, dobio meru pojačanog nadzora.

Odlukom Nastavničkog veća u ponovljenom discipinskog postupka, N.Ž.i M.M. kažnjeni su ukorom Veća i jedinicom iz vladanja, ali su završili razred. I.K se iz škole ispisao još u novembru 2022. godine i time izbegao odgovornost.

BONUS VIDEO - PROFESORKA IZ TRSTENIKA PONOVO PRED ĐACIMA: "Polako savladavam strah i od same prostorije"


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (3)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!