MALI SENTA MOŽE DA ODGOVARA NA SVA PITANJA: Ministar Vulin oslobodio inspektora Milenkovića obaveze čuvanja tajnosti podataka

S. J. M.

15. 07. 2022. u 17:50

VIŠEM javnom tužilaštvu u Beogradu dostavljena je odluka ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina kojom se Slobodan Milenković, zvani Mali Senta, oslobađa čuvanja tajnosti podataka za potrebe davanja iskaza pred Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

МАЛИ СЕНТА МОЖЕ ДА ОДГОВАРА НА СВА ПИТАЊА: Министар Вулин ослободио инспектора Миленковића обавезе чувања тајности података

Foto: Tanjug

Ova odluka se odnosi na svega nekoliko pitanja koja su Milenkoviću postavljena u okviru predistražnog postupka i nose oznaku "strogo poverljivo", dok sva ostala pitanja nisu označena stepenom tajnosti.

Takođe, odluka je doneta i u skladu sa Uredbom o posebnim merama fizičko-tehničke zaštite tajnih podataka. 

Po prijemu ove odluke, Više javno tužilaštvo u Beogradu je uputilo novi poziv Milenkoviću za razgovor u svojstvu građanina za utorak, 19. jul.

Razgovor sa Milenkovićem obavlja se u cilju provera zakonitosti njegovog rada, kao načelnika Odeljenja za borbu protiv droga UKP Beograd, a nakon navoda Dijane Hrkalović, bivše državne sekretarke MUP, iznetih u javnosti, da je umešan u nezakonite radnje.

BONUS VIDEO: SENTA PREDAO PISANU IZJAVU - Milenković nije hteo da se izjašnjava bez odobrenja nadležnih

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ALBANCI NAPALI SRPSKE NAVIJAČE! Počeli tuču na EURO 2024, ali kada se čulo Juriiiš! - nisu se proveli dobro (VIDEO)