BJELOGRLIĆU PRETI ŠEST MESECI ZATVORA: Tužilaštvo u Nišu podiglo optužni predlog protiv glumca

J.Ćosin

26. 11. 2021. u 11:56

OSNOVNO javno tužilaštvo u Nišu podiglo je optužni predlog protiv Dragana Bjelogrlića za krivično delo nasilničko ponašanje član 344 stav 2 Krivičnog zakonika i predložilo kaznu zatvora od šest meseci – potvrđeno je u ovoj pravosudnoj instituciji.

БЈЕЛОГРЛИЋУ ПРЕТИ ШЕСТ МЕСЕЦИ ЗАТВОРА: Тужилаштво у Нишу подигло оптужни предлог против глумца

FOTO: Ataimages

Kako nezvanično saznajemo, Bjelogrlić je posredstvom svog advokata ponudio primenu načela oportuniteta, odnosno da okrivljeni plati ‪100.000‬ dinara u dobrotvorne svrhe, a da ne bude krivično gonjen, ali je tužilaštvo taj predlog odbilo i optužilo ga.

Podsetimo, glumac Dragan Bjelogrlić (57) oko 4 časa posle ponoći, 23. avgusta u niškom hotelu "Ambasador", napao je režisera Predraga Gagu Antonijevića. 

Nakon napada na Antonijevića Bjelogrliću je bilo određeno zadržavanje do 48 časova zbog sumnje da je počinio nasilničko ponašanje, a sutradan je iz KP zavoda u Nišu, gde je prenoćio, priveden na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo u Nišu.

Nakon saslušanja na kojem je, kako je saopšteno, priznao da je nasrnuo na režisera i izrazio kajanje zbog toga, OJT je ukinulo meru zadržavanja i Bjelogrlić je pušten da se brani sa slobode, uz napomenu da se pretkrivični postupak protiv njega nastavlja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)