NISAM ČUO DOBACIVANJA: Novi detalji sa salušanja Vladimira Kecmanovića o napadu Bjelogrlića na Antonijevića

J. Ć.

17. 09. 2021. u 06:45

SCENARISTA Vladimir Kecmanović, producent Maksa Ćatović i glumica Jovana Stević saslušani su juče u Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu kao svedoci incidenta koji se u hotelu "Ambasador" dogodio u vreme "Filmskih susreta", kada je glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić nasrnuo na kolegu Predraga Gagu Antonijevića.

НИСАМ ЧУО ДОБАЦИВАЊА: Нови детаљи са салушања Владимира Кецмановића о нападу Бјелогрлића на Антонијевића

Foto N. Skenderija

 U tužilaštvu se, međutim, nije pojavila glumica Katarina Radivojević, koja je te večeri sedela za stolom sa Bjelogrlićem, a koja je trebalo da bude saslušana kao svedok.

Nakon što su svoje izjave u tužilaštvu u Nišu prethodno dali Bjelogrlić, a dve nedelje kasnije i reditelj Antonijević, u četvrtak su sasluašani i drugi svedoci među kojima i scenarista Vladimir Kecmanović koji je te večeri sedeo za stolom sa Antonijevićem.

- Znate kako, ja sam otprilike rekao ono što sam rekao i u izjavi policije i u izjavi za medije. Naprosto sam na najjednostavniji način ispričao ono što se dogodilo. To sam uradio i sada, s tim što su advokati osumnjičenog imali neka potpitanja. Bio sam za stolom sa Antonijevićem kada je Bjelogrlić došao i udario ga. Nastalo je neko koškanje, Bjelogrlić je nastavio da ga udara. Ja sam bio sa Antonijevićem ceo dan, nije bilo nikakvog dobacivanja. Pošto sam svedok u ovome, ne bih komentarisao dalje, ali naravno da je čitava stvar ružna - rekao je Kecmanović. - Uglavnom ih je interesovalo da li je bilo dobacivanja, to su hteli da znaju. Gaga i Bjelogrlić nisu ranije tokom festivala ni imali priliku da se vide. Tu smo svi bili, valjda bismo i mi čuli dobacivanje, a ne samo Bjelogrlić.

Prema rečima portparola OJT Niš, Ivana Markovića, nastavak postupka planiran je za 4. novembar kada će biti saslušana još dva svedoka, među kojima bi trebalo da bude i Katarina Radivojević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!