ZATVOR ZBOG NEREDA POSLE UTAKMICE: Osuđeni jer su tukli fudbalske sudije

D. N.

15. 07. 2021. u 13:47

PRESUDOM Višeg suda u Požarevcu, Dragoslav Milošević (54) iz Trnjana osuđen je na šest meseci zatvora, uslovno na godinu dana, a Srećko Virijević (44), takođe iz Trnjana, na sedam meseci, uslovno na godinu dana, zbog nasilničkog ponašanja.

ЗАТВОР ЗБОГ НЕРЕДА ПОСЛЕ УТАКМИЦЕ: Осуђени јер су тукли фудбалске судије

FOTO: D.N.

Ove presude su pravosnažne, jer su izrečene na osnovu sporazuma o priznanju krivice kojeg su optuženi postigli sa višim javnim tužiocem. Incident zbog kog su osuđeni dogodio se 4. aprila ove godine u Trnjanu, nakon utakmice između domaćeg FK „Zemljoradnik 1932“ i gostujućeg FK „Vojvoda Milenko“ iz Kličevca.

Zbog nezdovoljstva rezultatom i suđenjem, ubrzo je na igralištu počela tuča, u kojoj je Milošević udario pesnicom pomoćnog sudiju, a Virijević glavnog, nanevši im lakše telesne povrede. Osim zatvorskih kazni, optuženima je izrečena i mera jednogodišnje zabrane prisustvovanja utakmicima u kojima igra FK „Zemljoradnik 1932“.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

TRAŽE DA ĆERKA JANA SVEDOČI: Nastavlja se suđenje Zoranu Marjanoviću, optuženom za ubistvo supruge Jelene (FOTO)