GLEDALA SAM KAKO MI KOMBI UBIJA SINA EDINA: Kristina Krstić iz Popovca o nesreći u kojoj je nastradalo njeno četvorogodišnje dete

J. ĆOSIN

12. 05. 2021. u 22:00

BILA sam u pošti da podignem novac, a moj sin je ostao na ulici da me sačeka. Krenuli smo kući, kada je odjednom iz glavne ulice naišao kombi i direktno udario u mog Edina. Toliko je brzo išao. Na rukama sam odnela dete u ambulantu. Bio je obliven krvlju, koja mu je išla iz ušiju i nosa. Nije mu bilo spasa.

ГЛЕДАЛА САМ КАКО МИ КОМБИ УБИЈА СИНА ЕДИНА: Кристина Крстић из Поповца о несрећи у којој је настрадало њено четворогодишње дете

Foto: J.Ć.

Ovako je, za "Novosti", u sredu govorila Kristina Krstić iz Popovca o stravičnoj nesreći u kojoj je nekoliko časova ranije nastradao njen četvorogodišnji sin Edin. Dete je, kako nam je rekla, ispred pošte bilo na malenom biciklu, a vozač kombija ga najverovatnije nije ni video, pa je Edin u trenu završio pod točkovima. Iako se nesreća dogodila nedaleko od ambulante, mališanu, nažalost, nije bio spasa. Majka je uspela da ga izvuče ispod vozila, uzme ga u ruke i tako krvavog ponese do lekara, koji su mogli samo da konstatuju smrt.

Kristina i njen suprug, koji je nešto kasnije stigao, nemoćno su dugo stajali u blizini mesta nesreće i čekali da policija završi uviđaj, ne mireći se sa sudbinom da njihovom detetu nema spasa.

- Edine moj, sine moj, ubiše mi te - jaukao je dečakov otac.

Nesreća je potresla sve meštane ovog sela.

- Vidim, stoji kombi i neka gužva, ali nisam znala šta se desilo. Pitam komšiju, on kaže podletelo dete pod kombi. Tuga ogromna. Plakala sam dok sam gledala maleni bicikl i dečakove papuče ispod kombija - kaže nam Vukosava Petrović, koja je u trenutku nesreće bila u blizini.

Policija je obavila uviđaj, a uzroci nesreće još se utvrđuju.

VOZAČ UHAPŠEN POSLE NESREĆE

NIŠLIJA J. S. (48), koji je osumnjičen za nesreću, uhapšen je zbog sumnje da je počinio teško delo protiv bezbednosti saobraćaja.

- Sumnja se da je on kombijem udario četvorogodišnje dete, koje je od zadobijenih povreda odmah preminulo. Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, njemu je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden kod tužioca - navela je niška Policijska uprava.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MEĐUNARODNI DAN OBRAZOVANJA: Učenje za trajni mir