MUŠKARAC IZ STROJKOVCA UBIJEN? Meštani u šoku - telo nesrećnog čoveka pronašle komšije

I.Mitić

04. 05. 2021. u 14:02

TELO R.R. (63) iz sela Strojkovca pronađeno je na ulazu u porodičnu kuću u kojoj je živeo sam.

МУШКАРАЦ ИЗ СТРОЈКОВЦА УБИЈЕН? Мештани у шоку - тело несрећног човека пронашле комшије

Foto: Z.G.

NJega su, prema nezvaničnim informacijama, pronašle komšije kojima je bilo sumnjivo što je u domu nesrećnog čoveka dva dana neprekidno bilo upaljeno svetlo.

Nađen je bez znakova života sa, kako nezvanično saznajemo, nekoliko povreda po telu i ruci koje su najverovatnije nanete nekim oštrim predmetom.

Slučaj je prijavljen policiji u ponedeljak u prepodnevnim satima. Za sada se ne zna kako je nesrećni čovek nastradao, a istražni organi čekaju nalaz obdukcije kako bi se izjasnili o tome da li je reč o ubistvu ili samoubistvu. U policiji kažu da još uvek nema kvalifikacije dela i da će se tužilaštvo izjasniti o tome kada bude dobilo nalaz obducenata.

Meštani Strojkovca su šokirani i ne mogu da veruju da bi bilo ko podigao ruku na stradalog čoveka. Iako je, prema njihovim rečima, bio sklon alkoholu nikada nije bio nasilan niti je bilo kome pravio probleme. Poslednji put je viđen u petak, u večernjim satima, u centru sela.

- Voleo je da popije, ali nikada ni sa kim nije bio u zavadi. Iako je imao uređenu i veliku kuću živeo je i ponašao se kao beskućnik. Potpuno se zapustio i nije vodio računa o sebi. Ćerke mu nisu tu, a i žena ga je napustila. Pomagali su mu ljudi iz sela. Svi su u šoku i od same pomisli da bi neko uopšte poželeo da mu naudi – pričaju u selu.

Pripadnici policije i danas obilaze pojedine lokacije u Strojkovcu i razgovaraju sa meštanima o kretanju ovog muškarca pre nego što je  pronađen mrtav na pragu svog doma.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Komentari (0)