SAOBRAĆAJKA U NEGOTINU: Motociklista naleteo na "seata", hitno prevezen u Zzdravstveni centar (FOTO SA MESTA NESREĆE)

S.M.J.

26. 04. 2021. u 15:40

MOTOCIKLISTA D.M. (39) povređen je u saobraćajnoj nezgodi kada je naleteo na vozilo marke „seat alhambra“.

САОБРАЋАЈКА У НЕГОТИНУ: Мотоциклиста налетео на сеата, хитно превезен у Зздравствени центар (ФОТО СА МЕСТА НЕСРЕЋЕ)

Foto: S.M.J.

Do udesa je došlo na Trgu Đorđa Stanojevića u Negotinu, u blizini nekadašnje Pedagoške akademije, u strogom centru grada, u ponedeljak posle 13 časa kada je iznenada na mini van, negotinskih registarskih oznaka, svojim motociklom, naleteo D.M. udarivši u desna zadnja vrata vozila.

Prema rečima očevidaca vozač „seata alhambre“ se u tom trenutku parkirao na parking, a na kolovozu nije bilo drugih vozila. Vozač motocikla je hitno prebačen u negotinski Zdravstveni centar gde mu je ukazana lekarska pomoć.

-Nakon što mu je u Hitnoj službi ukazana pomoć pacijent će na dalju dijagnostiku biti transportovan u Bor na skener glave i vratne kičme, nakon čega ćemo detaljnije uvideti i stepen povreda– saznajemo u Zdravstvenom centru u Negotinu.

Na lice mesta odmah su po dojavi da se dogodio udes stigla i saobraćajna policija koja je obavila uviđaj. Uzrok udesa utvdiće policijska istraga.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

POGINUO GRAĐEVINSKI RADNIK: Tragedija kod Vranja, čovek pao sa skele