OGLASILA SE SANDRA DENDA: Evo koga krivi za smrt organizatorke emisije “Kuća od srca”

Novosti online

17. 04. 2021. u 09:29

JASMINA Mihajlović (47), organizatorka emisije “Kuća od srca”, poginula je u petak u saobraćajnoj nesreći u selu Lađevci kod Kraljeva. Nesreća se dogodila oko 11 časova, a teško je povređen i vozač kombija Zoran S.

ОГЛАСИЛА СЕ САНДРА ДЕНДА: Ево кога криви за смрт организаторке емисије “Кућа од срца”

Foto: Facebook

Sandra Denda, bivša voditeljke emisije “Kuća od srca”, koja je na identičan način u saobraćajnoj nesreći pre tri godine teško povređena tokom snimanja serijala, oglasila se na svom Fejsbuk nalogu i kritikovala produkciju zbog, kako je navela, angažovanja nemarnog vozača.

– Tuga još jedne porodice zbog nemarnosti vozača iz produkcije “Kuća BEZ srca”. Zar je toliko skupo angaživati vozača? Zar su ljudski životi toliko jeftini kada su u rukama jednog bezdušnika? – napisala je ona.

Foto: Printskrin

 

Kako se sumnja, udes u kojem je nastradala Jasmina Mihajlović se dogodio kada je kamion “skanija“, prokupačke registracije, krećući se prema Kraljevu, naleteo na kamionet “fijat“ beogradske registracije u kojem se nalazio deo ekipe poznatog televizijskog serijala “Kuća od srca“, a koji je pokušao da se na glavni uključi sa sporednog puta, sa desne strane kolovoza.

Nesrećna žena preminula je u bolnici “Studenica”.

Foto: Instagram

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

MEĐUNARODNI DAN TOLERANCIJE: Sva ljudska bića imaju pravo da žive i budu to što jesu