VATROGASAC POVREĐEN U INĐIJI: Posle velikog požara, zadobio opekotine po stomaku!

Novosti online

05. 04. 2021. u 17:01

JEDAN vatrogasac od 15 njih koji su se nekoliko sati borili sa vatrenom stihijom na auto- otpadu u Inđiji lakše je povređen, prenose mediji.

ВАТРОГАСАЦ ПОВРЕЂЕН У ИНЂИЈИ: После великог пожара, задобио опекотине по стомаку!

Foto: MUP

Kako se nezvanično saznaje vatrogasac je zadobio opekotine po stomaku i ukazana mu je lekarska pomoć. 

 

Podsetimo, auto-otpad u Vinogradarskoj ulici u Inđiji koji se prostire na površini od oko 500 kvadratnih metara, danas oko 12.30 sati zahvatio je veliki požar.Vatrogasci su odmah izašli na teren i nakon nekoliko sati su uspeli da ga lokalizuju. Srećom, osim jednog vatrogasca, povređenih više nije bilo ali je pričinjena ogromna materijalna šteta.

U prvom trenutku na licu mesta angažovano je šest vatrogasnih vozila sa 15 vatrogasaca spasioca. Uzrok požara još uvek nije poznat ali će se nakon gašenja pokrenuti istraga kojom će biti utvrđeno odakle je požar krenuo i šta ga je izazvalo.

Prema rečima stručnjaka u većini slučajeva uzrok požara je ljudska greška te se i u ovom slučaju ne isključuje ta mogućnost. Prema nezvaničnim informacijama ovo nije prvi požar na ovom placu, goreo je, navodno i pre dve godine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)