POVREĐENA CELA PORODICA, MEĐU NJIMA I DVOJE DECE: Nišliji sledi krivična prijava, nakon što je pijan skrivio nesreću

Novosti online

05. 01. 2024. u 19:47

PROTIV A. S. (29) iz Niša će, po nalogu tužilaštva, biti podneta krivična prijava u redovnom postupku zbog ugrožavanja javnog saobraćaja zbog toga što je 3. januara oko 22.40 sati automobilom sleteo sa puta, usled čega su povređeni supruga i on, ali i njihovo dvoje dece.

ПОВРЕЂЕНА ЦЕЛА ПОРОДИЦА, МЕЂУ ЊИМА И ДВОЈЕ ДЕЦЕ: Нишлији следи кривична пријава, након што је пијан скривио несрећу

Foto Novosti

Naime, A. S. je osumnjičen da je vozio pod dejstvom alkohola i neprilagođenom brzinom, usled čega je njegov "fijat punto" sleteo sa kolovoza i prevrnuo se.

Još nije poznato koliko je vozač imao promila alkohola u krvi. Te informacije biće poznate kada stignu analice krvi koja je te noći uzeta od njega.

- Prizor je jeziv, auto je u njivi, izgleda kao da se više puta prevrnuo. Iskidani su kablovi sa bandera. Vatrogasci su izvlačili ženu koja je ostala zarobljena u karoseriji auta - rekao je izvor Blica nedugo nakon udesa.

Sledećeg jutra iz UKC Niš je potvrđeno da su roditelji i njihovo dvoje dece u stabilnom stanju i da zadržani su u bolnici radi opservacije i praćenja. Prema prvim nalazima lekara, oni nisu imali teže povrede.

- Pacijent A. S. (29) je, nakon dijagnostike, prebačen na hiruršku opservaciju. Dijagnostika je bila uredna. Pacijentkinja A. J. (26), koja je bila je suvozač, svesna je i stabilnih parametara. Dečak A. B. (5) je nakon dijagnostike prebačen na Dečju hirurgiju radi opservacije. Drugi dečak A. B. (1) je, takođe,  nakon dijagnostike prebačen je na dečju hirurgiju radi opservacije - rečeno je u UKC Niš.

BONUS VIDEO: HAOS U CENTRU KRUŠEVCA: Kamion se zakucao u zgradu RFZO

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave