SASLUŠAN VOZAČ KOJI JE "LADOM NIVOM" UDARIO DEČAKA: Osumnjičenom za saobraćajnu nesreću u Leskovcu preti kazna do četiri godine zatvora

I. M.

30. 11. 2023. u 18:58

U Osnovnom javnom tužilaštvu u Leskovcu saslušan je A. J. (31) koji se sumnjiči da je pre dva dana, u saobraćajnoj nezgodi, teško povredio desetogodišnjeg dečaka.

САСЛУШАН ВОЗАЧ КОЈИ ЈЕ ЛАДОМ НИВОМ УДАРИО ДЕЧАКА: Осумњиченом за саобраћајну несрећу у Лесковцу прети казна до четири године затвора

Foto: I.M.

Osumnjičeni se tereti zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja. On je uhapšen i, uz krivičnu prijavu, priveden nadležnom tužilaštvu na čiji predlog mu je, nakon saslušanja, određena mera zabrane napuštanja mesta boravišta.

Tužilaštvo je odredilo veštačenje, a u daljem toku postupka preduzeće i druge dokazne radnje radi donošenja odluke.  Za ovo krivično delo, kako je saopšteno, zakonom je propisana kazna zatvora u trajanju do četiri godine. 

Policijska uprava Leskovac je ranije saopštila da su njeni pripadnici uhapsili A. J. (31), iz okoline Doljevca, zbog postojanja osnova sumnje da je, u utorak u Brestovcu, upravljajući automobilom „lada niva“ udario desetogodišnjeg dečaka koji je prelazio ulicu.
Tom prilikom dečak je zadobio teške telesne povrede zbog kojih je, iz leskovačke Opšte bolnice, transportovan u niški Univerzitetski klinički centar(UKC) i u stabilnom je stanju. 
-  Dečak se nalazi u jedinici intenzivnog lečenja. Stabilan je, svestan, komunikativan. Planirana je hirurška intervencija butne kosti koja je polomljena – saopšteno je iz UKC. 
Mališan je u Urgentni centar leskovačke Opšte bonice primljen sa povredom glave, abdomena, male karlične i butne kosti. 
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu