UMESTO PRED OLTAR, MOJ ANĐEO IDE NA GROBLJE: Potresne reči Angeline Babić, majke stradale devojčice u Vrčinu

J.D.Lj.

28. 07. 2023. u 10:19

NA groblju u Vrčinu danas će biti sahranjena Anđela B.(15), devojčica koja je zajedno sa drugom Vukom Gulan (18) stradala u teškoj saobraćajnoj nesreći, na pružnom prelazu u ovom beogradskom naselju.

УМЕСТО ПРЕД ОЛТАР, МОЈ АНЂЕО ИДЕ НА ГРОБЉЕ: Потресне речи Ангелине Бабић, мајке страдале девојчице у Врчину

Foto: Privatna arhiva

Angelina Babić, majka stradale devojčice, i dalje je neutešna i u šoku i za "Novosti" kaže:

- Šta da kažem, šta da radim? - pita se nesrećna majka. - Umesto da sam mog anđela danas- sutra odvela pred oltar, ja je ispraćam na groblje i večni počinak. Moj život više nema smisao, u paklu sam i ovo što proživljavam ne želim nijednoj majci, pa ni najgorem neprijatelju.

Podsetimo, Anđela se kobne noći, između ponedeljka i utorka, videla sa drugaricom Mionom Đ. i Vukom Gulanom u kraju. Malo su popričali, prošetali, a onda odlučili da se provozaju autom, koji je dečak nedavno dobio na poklon od roditelja za 18. rođendan.

I, jednog trenutka, da li zbog neukosti mladog vozača koji je vozio sa probnom dozvolom, ili slabe osvetljenosti, neurednog terena i nepostojanja adekvatne signalizacije, na njih je naletela lokomotiva i "pokosila" ih.

Za Vuka i Anđelu više nije bilo spasa, a njihova drugarica Miona je ispala iz auta i - preživela. Ona je zbrinuta u bolnici i trebalo bi danas da bude puštena kući. Vuk Gulan je juče sahranjen na groblju u Vrčinu.

"NOVOSTI" U VRČINU: Mesto tragedije na kom je voz udario automobil, dvoje poginulo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić