DETALJI TRAGEDIJE U VRČINU, EVO ŠTA JE BILO SA SIGNALIZACIJOM: Oglasili se iz Infrastrukture železnice Srbije

Novosti Onlajn

25. 07. 2023. u 08:57

NA putnom prelazu između Vrčina i Lipa, koji je obezbeđen saobraćajnim znakovima drumske signalizacije na putu, sinoć u 23.35 sati dogodila se nesreća kada je teretni voz naleteo na drumsko vozilo koje je prelazilo prugu, saopštila je Infrastruktura železnice Srbije.

ДЕТАЉИ ТРАГЕДИЈЕ У ВРЧИНУ, ЕВО ШТА ЈЕ БИЛО СА СИГНАЛИЗАЦИЈОМ: Огласили се из Инфраструктуре железнице Србије

Foto: Instagram/192_rs

Kako je navedeno, u toj nesreći poginuli su petnaestogodišnja devojčica i osamnaestogodišnji mladić, a lakše je povređena sedamnaestogodišnja devojka, koji su se nalazili u drumskom vozilu.

Drumsko vozilo kretalo se lokalnom saobraćajnicom iz pravca Vrčina prema Kasapovcu i u trenutku kada je prelazilo prugu, naišao je teretni voz, koji je udario u desnu stranu drumskog vozila.

Nakon što su policija i tužilaštvo izvršili uviđaj, uklonjeno je drumsko vozilo i popravljena železnička infrastruktura koja je u ovoj nesreći bila oštećena, kaže se u saopštenju.

Infrastruktura železnice Srbije izražava saučešće porodicama nastradalih u ovoj nesreći.

Infrastruktura železnice Srbije i ovaj put ponovo apeluje na vozače drumskih vozila da, posebno prilikom prelaska preko pruge na putnim prelazima, poštuju saobraćajnu signalizaciju i budu pažljivi, kako bi se izbegle nesreće i sačuvali ljudski životi.

BONUS VIDEO: SAOBRAĆAJNA NESREĆA U NIŠU - Poginula jedna osoba

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)