OSTALI SAMO ZIDOVI: Veliki požar u Banatskom Velikom Selu, plamen progutao motel u centru (FOTO)

R. Š.

29. 06. 2023. u 11:33

U POŽARU koji je izbio jutros oko 8.30 sati, izgoreo je veći deo zgrade nakadašnjeg motela „Kozara“ u centru Banatskog Velikog Sela kod Kikinde. Plamen je totalno uništio krov i prvi sprat, tako da su ostali samo zidovi zgrade u prizemlju.

ОСТАЛИ САМО ЗИДОВИ: Велики пожар у Банатском Великом Селу, пламен прогутао мотел у центру (ФОТО)

Foto: R. Šegrt

Šteta na objektu je totalna, a požar su ugasili vatrogasci koji su na licu mesta bili u devet sati. Uzrok nastanka požara nije poznat.

- Požar nam je prijavljen u 8.35 sati i vatrogasna jedinica je domah izašla na teren sa tri vozila. U gašenju je učestvovalo još po jedno vozilo Dobrovoljnog vatrogasnog društava iz Ruskog Sela i NIS-a. Požar je brzo lokalizovan, već oko devet sati, ali je gašenje trajalo znatno duže. Pošto zgrada nije bila u upotrebi, nema povređenih. Nastala je totalna šteta na objektu – potvrđeno nam je iz Policijske uprave u Kikindi.

Zgrada nekadašnjeg motela pripadala je poljoprivrednom preduzeću „Kozara“ i bila je jedna od simbola Banatskog Velikog Sela. Nije se koristila skoro trideset godina, ali u njoj je ostao inventar, tako da je bilo dosta kancelarijskog nameštaja koji je izgoreo. Pošto nije korišćena, zgrada je poslednjih nekoliko godina, nažalost, često obijana, provaljivana i kradena.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)