DETE UMALO IZGORELO POSLE BEZAZLENE IGRE U DVORIŠTU: "Novosti" otkrivaju u kakvom se stanju nalazi devojčica iz Melenaca (FOTO, VIDEO)

B.Grujić

10. 06. 2023. u 17:02

SEDMOGODIŠNjA devojčica D.R. iz Njegoševe ulice 77 u selu Melenci kod Zrenjanina, nakon bezazlene igre u dvorištu, paleći parčiće kartona, zapalila se i sa teškim povredama, nakon pregleda u Urgentnom centru zrenjaninske bolnice, prebačena je u Klinički centar u Novom Sadu.

ДЕТЕ УМАЛО ИЗГОРЕЛО ПОСЛЕ БЕЗАЗЛЕНЕ ИГРЕ У ДВОРИШТУ: Новости откривају у каквом се стању налази девојчица из Меленаца (ФОТО, ВИДЕО)

B. Grujić

U pratnji svog oca Stojana, devojčica je sa velikim bolovima i opekotinama po rukama, telu i nozi, smeštena u novosadski Klinički centar i bez obzira na zadobijene teške telesne povrede, prema nekim nezvaničnim informacijama, na sreću, nije životno ugrožena.

- Prošlo je podne, otac je sedeo ispred kuće na ulici, ona se igrala u dvorištu, upalila je malu vatricu ovde u pesku, pitao sam je da li ima upaljač i rekla je da ga nema, a onda je sa kartonom natopljenim benzinom krenula ka vatri i video sam kako joj se zapalila majca i pantalonice koje je imala na sebi, vriskala je - uznemireno priča stariji brat M.

Povređena D.R. na jesen treba da pođe u školu, živi sa ocem, maćehom i dva starija brata i jednom starijom i jednom mlađom od sebe sestrom.

- Tata je u haosu zaboravio mobilni telefon, tako da ništa ne znamo, ja sam se mnogo uplašila, bacila sam taj žuti upaljač preko zida u komšijsko dvorište, ali evo brat ga je ponovo doneo - priča sestra A. raspitujući se tužnim glasom kako je njena povređena sestrica i hoće li ostati živa.

KOMŠIJA JE SVOJIM KOLIMA PREVEZAO DO ZRENjANINA

Komšija iz kuće pored, na sreću, u momentu kada se nesreća dogodila, bio je tu i svojim automobilom Stojana i njegovu povređenu ćerkicu prevezao je do Urgentnog centra u Zrenjaninu.

- Rekli su mi da se vratim, otac će sa njom za Novi Sad, a bilo je strašno, vriskala je i zapomagala, opekotine su baš velike, nisam smeo ni da gledam - usplahireno priča komšija.

KOMŠINICA POKUŠALA DA SKINE ODEĆU SA TELA DEVOJČICE

- Izgledalo je strašno, koža se ljuštila sa ruke, pokušala sam da joj skinem majčicu, ali je bile slepljena - priča kroz suze komšinica koja se našla u dvorištu i pomogla da se povređena D.R. ubaci u automobil.

NIJE ŽIVOTNO UGROŽENA

Prema prvim informacijama iz Kliničkog centra u Novom Sadu, teško povređrna devojčica na sreću nije životno ugrožena, zbrinuta je na odeljenju plastične hirurgije, ima opekotine po glavi i licu, telu i nogama, 15% površine u odnosu na celo telo i lekari prate njeno stanje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati