DETALJI PREVRTANJA CISTERNE SA AMONIJAKOM: MUP je na terenu, zatvoren prilaz mestu iskliznuća u krugu od četiri kilometra

Novosti onlajn

25. 12. 2022. u 19:20

NA DELU magistralne pruge Niš - Dimitrovgad, izmeđi Pirota i Staničenja, van naseljenog područja, danas je došlo do prevrtanja jedne vagon cisterne tovarene amonijakom.

ДЕТАЉИ ПРЕВРТАЊА ЦИСТЕРНЕ СА АМОНИЈАКОМ: МУП је на терену, затворен прилаз месту исклизнућа у кругу од четири километра

Foto: Anspleš

U vanrednom događaju nije bilo stradalih ni povređenih.

Radi se o teretnoj kompoziciji koja svakodnevno saobraća na ovoj deonici, prevozeći sirovine iz Bugarske za Prahovo i Šabac. Teretna kompozicija je u svom sastavu imala dvadeset vagon cisterni, koje su u vlasništvu kompanije Eliksir.

Na lice mesta su izašle ekipe MUP – a, kao i pripadnici vatrogasne službe Sektora za vanredne situacije , koji su zatvorili prilaz mestu iskliznuća u krugu od četiri kilometra.

Železnički saobraćaj je trenutno u prekidu. Zajednička železnička komisija za isleđenje vanrednih događaja Infrastrukture železnice Srbije i Srbija Karga, utvrdiće uzrok ovog akcidenta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

VELIKI FUDBALSKI HAOS: Mančester siti ne može da igra u Ligi šampiona?!