DETALJI SAOBRAĆAJKE KOD LJIGA: Uzrok nesreće u kojoj je poginula devojka bila brzina

Novosti online

11. 12. 2022. u 12:21

DEVOJKA B. J. (26) iz Lajkovca nastradala je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros kod Ljiga, kada je automobil kojim je upravljao M.M (41) sleteo sa puta

ДЕТАЉИ САОБРАЋАЈКЕ КОД ЉИГА: Узрок несреће у којој је погинула девојка била брзина

Foto: Shutterstock

Saobraćajna nesreća dogodila se jutros oko 8.30 u mestu Kadina Luka, a kako se nezvanično saznaje devojka je nastradala na mestu nesreće. 

- Automobilom je upravljao muškaraca, dok je devojka bila na mestu suvozača. Nažalost ona je podlegla povredama na mestu nezgode - rekao je izvor za medije upoznat sa slučajem. 

On je dodao da se pretpostavlja da je brzina kretanja uzrok nesreće, međutim šta se tačno dogodilo biće utvrđeno naknadno. 

Policija je obavila uviđaj, a na mestu nesreće bili su i vatrogasci koji su kako prepostavljamo izvukli telo nastradale osobe. 

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA "NOVOSTI": Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

NEMA pravog ljubitelja tenisa koji bi mogao da nabraja velikane "belog sporta", a da zaboravi na "rumunskog lakrdijaša" Ilijea Nastasea, originalnog "lošeg momka" tenisa. Nekada prvi igrač planete u ekskluzivnom razgovoru za "Novosti" govorio je o dokumentarnom filmu snimljenom o njemu, srpskom narodu, šljivovici, a neizbežna tema bio je najbolji teniser svih vremena - Novak Đoković.

22. 05. 2024. u 20:00 >> 20:57

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)