PAO SA SA TREĆEG SPRATA NEZAVRŠENE ZGRADE: Detalji tragedije na Zvezdari, stanari u neverici zbog pogibije mlađeg muškarca

A. Z. K.

02. 12. 2022. u 06:15

TRAGEDIJA na gradilištu u Zahumskoj ulici na Zvezdari.

ПАО СА СА ТРЕЋЕГ СПРАТА НЕЗАВРШЕНЕ ЗГРАДЕ: Детаљи трагедије на Звездари, станари у неверици због погибије млађег мушкарца

Foto: P. Milošević

Mlađi muškarac pao je sa trećeg sprata objekta u izgradnji pravo u okno lifta i nastradao. U ovom trenutku nije poznato da li je nesrećni čovek bio jedan od angažovanih građevinaca na izgradnji višespratnice. Ili je, nažalost, juče došao kod investitora da se raspita o uslovima i počne da radi na izgradnji.

Reporteri "Novosti" juče su obišli mesto nesreće na početku Zahumske ulice. Policija je obavljala uviđaj nekoliko sati posle pogibije muškarca. Vidno uznemireni građevinski radnici su davali iskaze prisutnim policiajcima. Bili su u šoku zbog nesreće. Na Zvezdaru je po pozivu stigla i vatrogasna ekipa, koja je uz pomoć specijalne opreme izvukla telo muškarca iz rupe u koju je pao.

Na ovom delu Zvezdare gradi se uveliko. Preko puta zgrade gde se dogodila nesreća započeta je izgradnja još jedne višespratnice. Objekat u kome je stradao muškarac je u poodmakloj fazi radova, čitav prostor zaštićen je velikim zastorima, tako da se ne vidi unutrašnjost ni šta se radi unutar samog zdanja. Upravo zbog toga neimari iz solitera prekoputa ulice i nisu znali šta se dešava u njihovoj blizini. Kako su nam rekli, videli su policiju i vatrogasce i tek tada shvatili da se dogodila tragedija. Dve različite građevinske firme zidaju ove objekte.

TRAGEDIJA U CARA DUŠANA

POLOVINOM oktobra, u Ulici cara Dušana na Dorćolu jedan radnik pao je sa četvrtog sprata. Tom priliko nastradao je građevinac koji je imao oko 40 godina.

Ekipe Hitne pomoći i policije koje su izašle na teren, nažalost, mogle su samo da konstatuju smrt, jer je muškarac podlegao povredama odmah nakon pada.

Sugrađani koji žive u okolnim zgradama takođe nisu znali šta se dogodilo u njihovom komšiluku.

- Video sam da su policija i vatrogasci u Zahumskoj. Shvatio sam da se nešto strašno desilo. Baš sam se rastužio kada sam čuo da je neko od zaposlenih na gradilištu nastradao. Ljudi se muče i rade i eto šta im se dogodi - rekao je jedan od žitelja ove ulice.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

SOČNO TELEĆE PEČENJE U RERNI: Po receptu najiskusnijih kuvara - tajna je u brašnu