STRADAO SRBIN U ŠVAJCARSKOJ: Spasioci su satima izvlačili telo iz ruševina

Novosti online

23. 11. 2022. u 13:07

MILE Bojić (44), radnik poreklom iz Srbije, poginuo je na gradilištu u Švajcarskoj.

СТРАДАО СРБИН У ШВАЈЦАРСКОЈ: Спасиоци су сатима извлачили тело из рушевина

Foto: Printscreen

Kako prenosi švajcarski "Laregione.ch", nesrećni čovek nastradao je u Belinkonu, kada su se na njega obrušile betonske stepenice zbog kvara konstrukcije. On se u firmi u kojoj je radio zaposlio pre nešto više od mesec i po dana.

- Umro je odmah, a uveče je izvučen iz ruševina od strane spasilačkih službi koje su radile nekoliko sati pre nego što su uspele da dođu do tela u ruševinama - prenose švajcarski mediji.

Sa kolegama je demontirao deo zgrade kada ga je iznenada zatrpao urušeni blok od armiranog betona. Švajcarsko tužilaštvo je pokrenulo istragu zbog pretpostavke krivičnog dela ubistva iz nehata. Mile Bojić je bio otac dvoje dece, a u Belinzoni je dugo živeo.

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)