CRNA STATISTIKA U JUŽNOBAČKOM OKRUGU: U protekla tri dana dogodilo se 40 saobraćajnih nesreća u kojima je jedna osoba poginula

Lj. P.

03. 10. 2022. u 16:06

U JUŽNOBAČKOM okrugu od 30. septembra do do 2. oktobra, dogodilo se 40 saobraćajnih nesreća, u kojima je jedna osoba poginula, tri su teško, a pet lakše povređeno.

ЦРНА СТАТИСТИКА У ЈУЖНОБАЧКОМ ОКРУГУ: У протекла три дана догодило се 40 саобраћајних несрећа у којима је једна особа погинула

Foto Tanjug

U tom intervalu, na području Novog Sada, dogodilo se 35 saobraćajnih nesreća, u kojima je jedna osoba poginula, jedna je zadobila teške, a četiri lake povrede.

Policijska uprava u Novom Sadu je, za vikend, na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno 974 saobraćajna prekršaja. Iz saobraćaja je isključeno 117 vozača i 23 vozila. Zadržano je 19 vozača, 16 zbog vožnje pod dejstvom alkohola, a trojica se terete za nasilničku vožnju.

Za nasilničku vožnju se terete trojica vozača u Novom Sadu i Futogu koji su vozili automobile i bicikl, sa više od dva primila alkohola u organizmu. Zadržani vozači će biti privedeni sudiji za prekršaje.

BONUS VIDEO:

Kuća u kojoj je izbio požar i u kojoj je tragično nastradalo dvogodisnje dete u Bačkom Petrovcu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)