DETALJI STRAVIČNE NESREĆE U BUDISAVI: Mladić (21) primljen sa teškim telesnim povredama

Lj.P.

03. 10. 2022. u 11:00

U URGENTNI centar Univerzitetskog kliničkog centra Vojvodine, u toku noći 3. oktobra primljena su četiri pacijenta, koje je dovezla Služba hitne pomoći.

ДЕТАЉИ СТРАВИЧНЕ НЕСРЕЋЕ У БУДИСАВИ: Младић (21) примљен са тешким телесним повредама

Foto: Z.GRUMIĆ

U saobraćajnoj nesreći u noći između nedelje i ponedeljka u Budisavi, kod Novog Sada, povređene su četiri osobe, jedna žena i tri muškarca.

Kako navode u PR službi UC KCV, pacijent B. S. (18) primljen je sa lakšim povredama u vidu kontuzionih povreda, i posle blagovremene, kompletne dijagnostike, lekarske pomoći, otpušten je na kućno lečenje.

Pacijent B. N. (21) primljen je sa teškim traumatskim i kontuzionim povredama i posle hitne, blagovremene kompletne dijagnostike, lekarske pomoći i zbrinjavanja, zadržan je u UC KCV na daljem konzervativnom lečenju.

Pacijent B. V. (49) primljen je sa traumatskim kontuzionim povredama i on je posle hitne, blagovremene, kompletne dijagnostike, lekarske pomoći i zbrinjavanja, zadržan na daljem konzervativnom lečenju.

Pacijentkinja B. V. (48) primljena je da traumatskim i kontuzionim povredama i posle opservacije, kompletne dijagnostike, lekarske pomoći i zbrinjavanja u UC KCV, pacijentkinja je hemodinamski stabilna i otpušta se na kućno lečenje.

Kako je za "Novosti" rekao dr Zoran Krulj, portparol Zavoda za hitnu medicinsku pomoć, svi povređeni su posle inicijalnog zbrinjavanja prevezeni na odeljenje hirurgije Urgentnog centra.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)