PRONAĐENO I DRUGO TELO NA SAVI KOD KUPINOVA: Uočeno tokom uviđaja - policija se probija do njega

Novosti online

12. 07. 2022. u 11:48

KAKO nezvanično saznajemo, na obali reke Save kod Kupinova pronađeno je još jedno telo.

ПРОНАЂЕНО И ДРУГО ТЕЛО НА САВИ КОД КУПИНОВА: Уочено током увиђаја - полиција се пробија до њега

Foto: V. Mitrić

Naime, kako nam je nezvanično potvrđeno, najpre je pronađeno telo Aleksandra M. (29), a u pitanju je jedan od dvojice mladića za kojima se tragalo od nedelje.

Kako nezvanično saznajemo, pripadnici policijskih službi su prilikom uviđaja uočili još jedno telo i sada pokušavaju da se probiju do njega. 

Na licu mesta su policijske ekipe kao i tehničari.

Potraga traje od nedelje

Podsetimo, potraga za dvojicom muškaraca, starih 29 godina iz okoline Uba, traje od nedelje kada su oni oko 18.20 nestali u Savi u mestu Provo, a pored meštana i pripadnika vatrogasno-spasilačkih ekipa, reku su pretraživali i ronioci Žandarmerije.

Trojica prijatelja bila su zajedno sa suprugama i decom na porodičnom pikniku u jednoj vikendici, čijeg vlasnika poznaju, u Provu. Odlučili su da se rekom provozaju motornim čamcem vlasnika vikendice, ali se u jednom trenutku motor ugasio. Pokušali su ponovo da ga upale. Mučili su se i uspeli u tome, ali je onda voda prodrla u čamac i to na mestu gde je Sava duboka oko pet metara. N. L. je uspeo da iskoči i da ispliva do obale, dok su njegovi drugovi, koji su neplivači, nestali pod vodom. Njihove supruge i petoro dece bili su na obali i posmatrali užasnu scenu, nemoćni da im na bilo koji način pomognu

- Strašno je bilo slušati žene i decu kako ih, nemoćni da pomognu, dozivaju, a odgovora nema - rekli su očevici.

- Nema ni tragova od čamca. Ko zna dokle su otišli. I oni i čamac. Tračak nade je bio da su se nekako dokopali obale, koja je šumovita, pa ne mogu da se jave dok ne prođu sve staze i bogaze i ne sretnu nekog da im da telefon, pošto ga nisu imali kod sebe.

Po rečima naših sagovornika, N. L. koji je uspeo da se spase, bio je u potpunom šoku, ne uspevajući da opiše detalje kako je voda prodrla u čamac, rekavši samo da su njegovi prijatelji, inače korpulentni mladići, nestali pod vodom praktično u sekundi i da sam ne zna kako je uspeo da dopliva do obale.

U potragu su se u nedelju uveče uključili policajci iz Vladimiraca, njihove kolege iz Šapca, kao i meštani, tragajući skoro čitavu noć.

- Čudna je ćud Save, a pred roniocima je težak zadatak - kazali su upućeni.

BONUS VIDEO: 

MESTO UBISTVA U STEPOJEVCU: Nakon svađe izašao iz kola i pesnicom udario čoveka

Uskoro opširnije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije