IZGORELO JOJ 35 ODSTO TELA: Devojčica (13) se popela na vagon da napravi selfi - došla na raspust kod babe i dede

Novosti onlajn

21. 06. 2022. u 13:47

DEVOJČICA (13) koja je sinoć pokušala da se popne na jedan od vagona u Železničkoj stanici Ruma životno je ugrožena i navodno ju je udarila struja kada je pokušala da napravi selfi na jednom od vagona, prenosi Sremska televizija.

ИЗГОРЕЛО ЈОЈ 35 ОДСТО ТЕЛА: Девојчица (13) се попела на вагон да направи селфи - дошла на распуст код бабе и деде

Foto: Shutterstock/Ilustracija

Kako navodi ova televizija, lekari se bore za njen život i otprilike 35 odsto tela je zahvaćeno opekotinama, potvrđeno je u Kliničkom centru Vojvodine.

Iz Infrastruktura Železnice Srbije je saopšteno, prenose i drugi mediji, da su dve devojčice starosti oko 13 godina prelazile prugu na nedozvoljenom mestu, preko koloseka na stanici Ruma. Nezvanično saznajemo da je jedna od njih pokušala da se popne na vagon kako bi napravila selfi i tada se dogodila nesreća.

Povređena devojčica je kolima rumske Hitne pomoći sinoć oko 19 sati prevezena u Opštu bolnicu u Sremskoj Mitrovici. PR služba bolnice nam je potvrdila da je nakon obavljenih dijagnostičkih pregleda i konstatovanog visokog stepena opekotina, u pratnji anesteziologa devojčica transportovana u Klinički centar Vojvodine, Urgentnu dečiju hirurgiju. Tamo nam je danas rečeno da je dete u životnoj opasnosti.

Prema nezvaničnim informacijma, povređena devojčica u Rumu je došla iz inostranstva kako bi letnji raspust provela kod svoje bake. Inače, ovo nije prvi ovakav slučaj povređivanja. Prošle godine u avgustu mladić, 17 godina, iz Šapca pravio je selfi na vagonu u Železničkoj stanici u Rumi, pa ga je udarila struja. Prema zvaničnoj statistici, od posledica strujnog udara nakon penjanja na vagone godišnje strada pet do šest mladih osoba.

(Sremska televizija)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)