ZA SOBOM OSTAVIO DVA SINA: Ispovest brata nastradalog radnika u Aleksandrovcu za "Novosti" - U neverici smo (FOTO/VIDEO)

S. Babović

16. 06. 2022. u 13:57

MOJ brat je radan čovek, pošten, dobar domaćin u kući, sve što treba - govori za “Novosti” Nikola Luković iz Aleksandrovca, rođeni brat radnika “Vino Župe” Milena (58), koji je jutros oko 9 sati nastradao u tragediji koja se dogodila u betonskoj cisterni za čuvanje vina.

ЗА СОБОМ ОСТАВИО ДВА СИНА: Исповест брата настрадалог радника у Александровцу за Новости - У неверици смо (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Novosti

- Radio je preko 30 godina u fabrici, bio dosta iskusan, stvarno ne znamo šta se dogodilo, u neverici smo - priča Nikola, koji je bio vrlo blizak sa rođenim bratom i njegovom porodicom.

Foto: Novosti

Dobri Milen za sobom je ostavio porodicu, imao je dva sina. Koliko je bio voljen i poštovan videlo se već neki sat nakon nesreće, kada su u kuću ožalošćenih u Aleksandrovcu počeli da odlaze uplakani ljudi, brojni prijatelji, rodbina, kolege.

Još uvek se istražuje uzrok nesreće u krugu fabrike. Za sada se zna da se ona dogodila kada je Milen, sa svojim kolegom Ivanom Đokićem (38), koji je u nesreći povređen i zbrinut u bolnici u Kruševcu, krenuo da čisti betonski sud. 

- Oni su nađeni na licu mesta, u betonskoj cisterni zapremine od oko 50.000 litara, na podu - naveo je, između ostalog, ranije za “Novsoti” Rade Jevtović, direktor kompanije “Vino Župa”.

- Obavljali su uobičajenu, rutinsku radnju pranja cisterne.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna