MATEJ PERIŠ ĆE BITI SAHRANJEN SUTRA Molba njegovog oca Nenada: "Želimo da se u najužem krugu oprostimo od njega"

Novosti onlajn

22. 05. 2022. u 14:49

SPLIĆANIN Matej Periš, čije telo je pronađeno na Adi Huji 18. maja, biće sahranjen sutra na groblju Lovrinac u rodnom Splitu.

МАТЕЈ ПЕРИШ ЋЕ БИТИ САХРАЊЕН СУТРА Молба његовог оца Ненада: Желимо да се у најужем кругу опростимо од њега

Foto: Z. Jovanović

Porodica tragično nastradalog Periša nešto uoči sahrane započeće žalovanje, a nakon toga je planirana i misa u njegovu čast koja će se održati na Neslanovcu u crkvi Svetog Marka, prenosi "Blic".

Na istom mestu na kom će Matej biti sahranjen sutra, sahranjen je i njegov najbolji prijatelj Ivor Alunić koji je takođe tragično izgubio život na motoru. Ivor je poginuo samo nekoliko meseci pre nestanka Mateja Periša, a prema pisanjima medija, sam Matej prisustvovao je tom tragičnom događaju.

Podsetimo, otac Mateja Periša, Nenad Periš, tokom jučerašnjeg dana zahvalio se svima na podršci koju su mu pružali tokom svih ovih pet meseci, te uputio molbu medijima, ali i javnosti, da sahrana njegovog sina bude tiha i u krugu najbliže porodice i prijatelja.

On je ovom prilikom zamolio javnost da pokaže razumevanje za ove molbe kako bi se intimno i lično oprostili od člana svoje porodice.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

SCENA KOJA SE PREPRIČAVA: Mališan odgovorio TAČNO na Putinovo pitanje, a on ga je ISPRAVIO - nema granica! (VIDEO)