DETE IZDAHNULO U BOLNICI, MAJKA POGINULA NA MESTU: Treća žrtva stravičnog sudara automobila i motora kod Šapca

V. M.

08. 05. 2022. u 14:02

TEŠKA saobraćajna nesreća dogodila se, danas, oko 12 časova, u Cerovcu, kod Šapca, koji se nalazi kraj druma Šabac-Valjevo, rekao nam je Aleksandar Počuča, portparol Policijske uprave u Šapcu.

ДЕТЕ ИЗДАХНУЛО У БОЛНИЦИ, МАЈКА ПОГИНУЛА НА МЕСТУ: Трећа жртва стравичног судара аутомобила и мотора код Шапца

Foto: V. Mitrić

Prema rečima Počuče, sudarili su se automobil i motocikl. Zasad se zna da su, na mestu sudara, poginuli vozač motocikla, muškarac, i žena koja je bila za volanom automobila.

U automobilu je bilo i dete, koje je, sa teškim telesnim povredama, prevezeno u Opštu bolnicu "Laza K.Lazarević" u Šapcu, ali lekari nisu mogli da mu pomognu, pa je reč i trećoj žrtvi teškog udesa.

U policiji još ne znaju da li su u kolima bili majka i dete. Tek posle uviđaja biće  više detalja o ovoj saobraćajnoj nesreći, na pravcu prema Šapcu, gde je tačno pre 40 dana poginulo troje ljudi.

Portaprol PU Šabac, Aleksandar Počuča, demantovao je navode nekih medija da je u udesu učestvovao i kamion. Kamion se, kako kaže, naš sagovornik, zaustavio nedaleko od  udesa, nedugo što se tragedija dogodila.

Zbog udesa saobraćaj na ovom drumu bio je zatvoren satima. Uviđaj je uradio dežurni zamenik Osnovnog javnog tužioca u Šapcu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest