TRUDNICA POGINULA PRED MUŽEM I DETETOM: Tragedija kod Donjeg Milanovca - pijani vozač se zakucao u njihov auto

Novosti onlajn

02. 05. 2022. u 17:58

TRUDNICA Tijana M. iz sela Maleševa kod Golupca poginula je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se u nedelju dogodila na Boljetinskom brdu kod Donjeg Milanovca.

ТРУДНИЦА ПОГИНУЛА ПРЕД МУЖЕМ И ДЕТЕТОМ: Трагедија код Доњег Милановца - пијани возач се закуцао у њихов ауто

Foto: Facebook

Kako se nezvanično saznaje, Tijana M. stradala je kada se automobil u kom se nalazila sudario s kolima koja su se kretala iz drugog pravca.

Vraćali se kući

- Tijana se sa suprugom vraćala iz Donjeg Milanovca kući, a s njima u kolima je bilo i njeno dete. U jednom momentu ona je odvezala sigurnosni pojas kako bi detetu koje je sedelo na zadnjem sedištu dodala flašicu s mlekom. Međutim, tada je pod za sada nerazjašnjenim okolnostima u njihovu traku prešao drugi automobil i direktno se zakucao - priča izvor i nastavlja:

- Žena je snažno udarila i preminula na mestu, a navodno joj je od udarca zapravo pukao vrat. Ekipa Hitne pomoći, koja je brzo stigla na mesto nesreće, mogla je samo da konstatuje smrt devojke koja je bila u šestom mesecu trudnoće - navodi izvor iz istrage.

Alko-test

Policija je obavila uviđaj i alko-testom utvrdila da je vozač koji je udario u Tijanu i njenog muža bio pod dejstvom alkohola.

- Pukom srećom, njen suprug i dete su lakše povređeni. Policajci su pokušali da mu što bezbolnije saopšte da je ostao bez supruge i nerođenog deteta, pa su ga uveli u stanicu. Kada su mu rekli da Tijana nije izdržala, uhvatio se za glavu i počeo da jauče "Nema ih više, šta ću ja sada" - objašnjava izvor.

(Kurir)

BONUS VIDEO:

Ispovest Dragana Petrovića, dede nastradalog Danila iz Zaplanjske Toponice

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (2)

TRAMVAJ OBORIO ŽENU NA AUTOKOMANDI: Hitno prebačena u Urgentni centar, uviđaj u toku