JEZIVI DETALJI UDESA KOD GRANICE SA MAĐARSKOM: "Suvozačevo sedište bilo je u potpunosti smrskano i virile su samo ruke" (FOTO)

Novosti onlajn

30. 04. 2022. u 22:23

JEDNA osoba je poginula u blizini prelaza Roske u Mađarskoj u sudaru automobila lozničkih tablica i kamiona čačanskih registarskih oznaka.

ЈЕЗИВИ ДЕТАЉИ УДЕСА КОД ГРАНИЦЕ СА МАЂАРСКОМ: Сувозачево седиште било је у потпуности смрскано и вириле су само руке (ФОТО)

Printskrin

Kako je ispričao očevidac nesreće, stravična saobraćajka dogodila se u 4.30 časova ujutru.

- Sa kolegom sam prolazio tim putem, jer tu inače parkiramo kamione i pravimo pauzu. Video sam da u koloni poslednji stoji neosvetljen kamion i prokomentarisao da ne znam šta je vozaču kada nije upalio svetla i da je to opasno. Veoma brzo posle toga, u kamion se zakucao auto sa registarskim oznakama Loznice - priča očevidac.

On ističe da je sa kolegom došao do mesta nesreće, a da su se tu okupili i drugi prolaznici koji su odmah zvali hitnu pomoć i policiju.

- Kada smo prišli mestu nesreće pored automobila su stajale dve devojke i dva muškarca koji su uspeli da se izvuku iz smrskanog vozila. Pogledao sam bolje i video užas koji ću pamtiti do kraja života. Suvozačevo sedište bilo je u potpunosti smrskano i virile su samo ruke. Ne znam da li je stradali muškarac ili žena - objašnjava izvor.

(Kurir)

BONUS VIDEO: 

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: Kamere snimile ubistvo u kafiću na Novom Beogradu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!