SAOBRAĆAJNA NESREĆA U NIŠU: Vozilo udarilo u ivičnjak, pa letelo trideset metara (VIDEO)

J. ĆOSIN

17. 04. 2022. u 08:35

U SAOBRAĆAJNOJ nesreći koja se dogodila jutros oko četiri sata na Bulevaru cara Konstantina u Nišu povređeni su četrdesetogodišnja žena i tridesetčetvorogodišnji muškarac. Nesreća se dogodila na kružnom toku kod kompleksa bivše Elektronske industrije .

САОБРАЋАЈНА НЕСРЕЋА У НИШУ: Возило ударило у ивичњак, па летело тридесет метара (ВИДЕО)

foto: J. Ć.

Do udesa je došlo kada je vozilo „folksvagen“ koje se kretalo iz pravca Niša ka Niškoj Banji, udarilo u ivičnjak kružnog toka, nakon čega je letelo tridesetak metara, zabilo se u parkirani kamion a zatim se prevrnulo na bok. Povređene ljude iz olupine izvlačili su vatrogasci nakon čega su ih preuzele dve ekipe Hitne pomoći i prevezle ih do Univerzitetskog kliničkog centra.

foto: J. Ć.

- Vozilo je letelo ka kružnom toku, delovalo je da ga vozač uopšte nije primetio. Zabio se u ivičnjak, a kojom je silinom udario svedoči i to što je izbio jedan deo koji je odleteo par desetina metara. Udarac je bio strašan, evo pogledajte na sve strane su delovi automobila. Kako nisu izginuli, pravo je čudo, imali su sreću što su bili u jakom vozilu – kazao je jedan Nišlija koga smo zatekli na mestu nesreće.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije