NIŠLIJA UHAPŠEN U NEMAČKOJ: Obljubio devojčicu, pa pobegao iz Srbije

J. Ć.

16. 04. 2022. u 11:29

NIŠLIJA Martin O. (28) uhapšen je u Nemačkoj po međunarodnoj poternici raspisanoj po nalogu Višeg suda u Nišu zbog krivičnog dela obljube sa detetom.

НИШЛИЈА УХАПШЕН У НЕМАЧКОЈ: Обљубио девојчицу, па побегао из Србије

Kuća u kojoj se dogodila obljuba / Foto J. Ć.

On se tereti da je četiri meseca imao seksualne odnose sa trinaestogodišnjakinjom koja je u njegovoj porodici bila na hraniteljstvu.

Poternica je za njim raspisana 19. novembra prošle godine jer se nije pojavljivao na suđenju, a policija ga nije našla na adresi stanovanja pa nije bilo moguće njegovo dovođenje. On se branio sa slobode što je iskoristio da sa niškog aerodroma Konstantin Veliki odleti u inostranstvo.  Kako saznajemo,  na osnovu poternice Interpola uhapšen u Nemačkoj u februaru ove godine i nalazi se u ekstradicionom pritvoru gde čeka izručenje Srbiji.

Martinov branilac po službenoj dužnosti, advokat Goran Đorđević, potvrdio je hapšenje svog klijenta.

- Očekujem da bude izručen Srbiji, čim to bude učinjeno preuzeću njegovu odbranu. Imam informaciju da je uhapšen u Nemačkoj ali druge detalje ne znam – rekao je advokat.

Ljubavnu vezu sa trinaestogodišnjom devojčicom razotkrio je njen tri godine stariji brat koji je zbrinut u istoj porodici što je dovelo do Martinovog hapšenja. On je pred organima gonjenja sve priznao, ali je isticao da je sa detetom u ljubavnoj vezi te da planiraju zajednički život.

Kako saznajemo, on je iskoristivši njenu naivnost, nagovorio devojčicu da stupe u seksualne odnose. Kako saznajemo, devojčica uopšte nije bila svesna u šta se upustila jer joj je Martin govorio da su oni momak i devojka, te da će se uzeti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AMERIČKA LJUBAV PREMA GENOCIDU: CIA čuvala Hitlerove verne sledbenike, sad Vašington lobira za rezoluciju o Srebrenici