KO JE NASTRADALI BRANKO GOGIĆ? Iza sebe ostavio ćerku i suprugu, poznatu voditeljku - pre nekoliko godina doživeo tešku nesreću

Novosti onlajn

10. 04. 2022. u 11:28

U SAOBRAĆAJNOJ nesreći kod Ražnja u kojoj je povređen Rasim Ljajić poginuo je direktor JP Emisione tehnike Branko Gogić, koji je bio za volanom.

КО ЈЕ НАСТРАДАЛИ БРАНКО ГОГИЋ? Иза себе оставио ћерку и супругу, познату водитељку - пре неколико година доживео тешку несрећу

Foto: Printskrin/Jutjub

Gogić i Ljajić su jutros sleteli s puta, probili zaštitnu ogradu i prevrnuli se na krov. Gogić je preminuo na licu mesta.

Branko Gogić rođen je 15.04.1977. u Smederevu. U Beogradu je diplomirao ekonomiju a zatim završio i master studije na smeru “Ekonomska diplomatija”. Od marta 1999. godine bio je zaposlen u Ministarstvu spoljnih poslova gde je radio u Direkciji za imovinsko pravne i finansijske poslove ministarstva, a zatim u generalnim konzulatima i ambasadama Republike Srbije u Rijeci, Zagrebu i Beču.

 

Foto: PrintskrinRTS

Od januara 2009. godine radio je u Diplomatskom protokolu. Kao konsultant, radio je na mnogobrojnim projektima širom Srbije. Član je SDP-a od njenog osnivanja, 2009. godine. Narodni poslanik u sazivu 2012 - 2014. godine. Godinu dana je radio kao koordinator SDP Srbije nakon čega je izabran na mesto predsednika Izvršnog odbora.

Branko Gogić je pre nekoliko godina doživeo tešku saobraćajnu nesreću.

Gogić je iza sebe ostavio ćerku i suprugu Nadu Gogić, voditeljku.

Foto: PrintskrinRTS

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a