ĆERKA MI JE UMRLA NA RUKAMA: Marijin otac stigao na mesto nesreće pre Hitne, ali nije uspeo da joj pomogne - iskrvarila je i ugušila se

Novosti online

16. 02. 2022. u 18:16

ĆERKA Marija mi je umrla na rukama, iskrvarila je i ugušila se, a ja nisam mogao da joj pomognem.

ЋЕРКА МИ ЈЕ УМРЛА НА РУКАМА: Маријин отац стигао на место несреће пре Хитне, али није успео да јој помогне - искрварила је и угушила се

Foto: Facebook

Ovako za "Blic" započinje u suzama svoju bolnu ispovest Radivoje Maksimović, otac nesrećno stradale Marije (29) iz sela Mirosaljce kod Lazarevca.

Podsetimo, Marija je stradala u saobraćajnoj nesreći u selu Venčani u nedelju, 13. februara, kada je na nju naleteo automobil marke "folksvagen" kojim je upravljao karate trener D. M.

Nesrećni otac je na mesto nesreće stigao pre Hitne pomoći i bezuspešno pokušavao da joj pomogne da preživi, ali Marija nije izdržala.

- Sve vreme je krvarila, imala je teške povrede. Ona se i gušila i jedva dolazila do daha, a ja sam pokušavao da joj izvučem jezik, međutim, ništa nisam mogao da uradim - kaže Radivoje Maksimović potpuno skrhan od bola.

On ipak, kako kaže, ne krivi nikoga.

- Siguran sam da niko nije želeo da se dogodi ovakva tragedija. Nije smelo da se desi, ali desilo se, a ona ničim to nije zaslužila - govori on jedva, dok ostali članovi porodice ostaju potpuno nemi od tuge.

Foto: Facebook

Vozaču D. M. je po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Aranđelovcu određeno zadržavanje, a meštani sela u kom se desila nesreća ispričali da je on posle udesa bio vidno potresen.

- Priča se da su njega zaslepela duga svetla sa automobila, koji je dolazio iz suprotnog smera, te da zato nije video pokvaren auto i devojke - rekli su prijatelji D. M. Kako su dodali, devojke nisu nosile fluorecente prsluke, niti su svoje vozilo u kvaru obeležile trouglom.

BONUS VIDEO - POTRESNO: Ispovest porodice devojke koja je sinoć poginula u saobraćajnoj nesreći u Zemun polju

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

GARDISTA (18) NAĐEN MRTAV U KASARNI: Pratio kraljičin kovčeg na sahrani, iznenada preminuo