KAMENJE JE LETELO NA SVE STRANE: Incident u Majdanpeku, posle pucanja gume šlepera povređeni muškarac i žena!

Novosti online

15. 02. 2022. u 16:53

NESVAKIDAŠNjI incident dogodio se oko 10.30 na raskrsnici u glavnoj majdanpečkoj ulici Svetog Save. U ulici u kojoj je bilo dosta građana, teško je povređen M.K. (59) iz Majdanpeka i još jedna žena koja je zadobila lakše povrede.

КАМЕЊЕ ЈЕ ЛЕТЕЛО НА СВЕ СТРАНЕ: Инцидент у Мајданпеку, после пуцања гуме шлепера повређени мушкарац и жена!

Foto SMJ

Povređeni M.K. je sa suprugom išao trotoarom, kada je šleper, koji je bio u tranzitu za Beograd i želeo da skrene iz centra ka glavnoj saobraćajnici, nagazio na ivičnjak i deo trotora koji je pukao.

U tom trenutku pukla je i guma na kamionu i od jake detonacije kamenje uništenog ivičnjaka i krupniji delovi trotoara razleteli su se na sve strane! Povređeni M.K. je odmah prebačen u Opštu bolnicu u Majdanpeku i prema nezvaničnim informacijama, radi se o težoj povredi ahilove pete na jednoj nozi koja je izazvala obilno krvarenje. Pretpostavlja se da je povreda nastala od udarca većeg kamena.

-  Nalazio sam se sa prijateljem u neposrednoj blizini ,kupovali smo štampu kada se to dogodilo. U jednom trenutku čuo se jak pucanj i iznenada kamenje je krenuo da leti na sve strane. Čovek koji je išao sa suprugom, srušio se na trotoar i još jedan žena koja je u tom trenutku prolazila. Ovo je strašno bilo iz čista mira nismo znali šta nas je snašlo.

Vidno je uznemiren i Majdanpečanin.

- Kamen koji je poleteo sa napuklog trotoara ima blizu deset kilograma, možda i više. Mogu da kažem da ih je samo Bog spasao na današnji dan. Zamislite da se u tom momentu tu našlo neko dete, ovo je vreme kada ima dosta ljudi u gradu, neradan je dan. Majdanpek nema zaobilaznicu pa se tranzitni saobraćaj teških vozila obavlja kroz centar grada i za očekivati je bilo da se nešto ovako dogodi.

Ekipa Hitne medicinske pomoći je odmah zbrinula povređene građane Majdanpeka.

BONUS VIDEO - ZGARIŠTE NA ADI CIGANLIJI: Izgoreo restoran "Osam plus

(INfomer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati