TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD LESKOVCA: Vozač preminuo na licu mesta

I. M.

14. 02. 2022. u 13:55

VOZAČ „megana“ preminuo je na licu mesta od posledica povreda koje je zadobio u saobraćajnoj nesreći na auto-putu kod leskovačkog sela Pečenjevca, potvrdila je ovdašnja Policijska uprava.

ТЕШКА САОБРАЋАЈНА НЕСРЕЋА КОД ЛЕСКОВЦА: Возач преминуо на лицу места

Foto: Novosti

Do nesreće je došlo nešto posle podneva. Detalji o okolnostima pod kojima je nesrećni čovek izgubio život zasad nisu poznati.

Prema prvobitnim nezvaničnim informacijama, vozač „megana, koji je bio sam u vozilu niških registarskih oznaka, izgubio je kontrolu nad vozilom i sleteo sa puta.

Međutim, poslednja saznanja ukazuju na to da se on, navodno, „zakucao“ u kamion JP „Puteva Srbije“ koji se koristi za prevoz radnika angažovanih na održavanju saobraćajnica.

Nije poznato da li se kamion kretao saobraćajnicom ili je bio parkiran u zaustavnoj traci, a odgovore na pitanja o tačnim okolnostima ove nesreće daće uviđaj koji je u toku.

Osim hitne pomoći i policije na licu mesta su, kako nezvanično saznajemo, bili i pripadnici leskovačke Vatrogasno-spasilačke jedinice koji su pomagali da se telo teško povređenog čoveka izvuče iz slupanog vozila, ali je on u međuvremenu podlegao povredama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda